Version de
Version cz
Version de
Version en
Outlet
Menge - Artikel: 0 0,00 €

Recenze obchodu

22.06.2018

dostupnost

22.06.2018

rychlost dodání, dobrá komunikace nevím o žádných

dobrý obchod

20.06.2018

rychlé

19.06.2018

Doporučuji, milá a ochotná operátorka. Rychlé vyřízení objednávky.

18.06.2018

příznivá cena zboží výhodná cena dopravy pomoc a rada přes chat

Dobré ráno Pekinez, velmi si vážím vaší kladné recenze na naše služby. Osobně mne velmi těší, že mohu předat pochvalu na naše ceny obchodnímu oddělení, které o ně pečuje. Ohledně dopravy se snažíme být cenově přijatelní, aby kvalitní produkty mohly dorazit až k vám domů... Ještě více mne těší obliba našeho CHATU, kde se snažíme vždy kvalifikovaně a erudovaně odpovědět, často i na záludné dotazy :-) Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět na viděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

16.06.2018

perfektní poradna a komunikace, rychlost dodávky zboží.

Dobré ráno Collins, velmi si vážíme vaší KLADNÉ recenze na náš eshop Alfafit.cz! Je to pro nás závazek a povzbuzení do další práce, děkujeme :-) Děkujeme za KLADNOU recenzi. Osobně mne velmi těší, že si ceníte naší poradny, která spadá pod mé kompetence. Snažíme se být naším zákazníkům blíže a online chat je jedním z nástrojů. Děkujeme za objednávku a těším se opět na viděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Krásné pondělí a pohodový týden přeje Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

15.06.2018

Spokojenost a rychlost dodání - doporučuji tento obchod.

Krásný nedělní den přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás závazkem do dalších dnů i měsíců. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

13.06.2018

Dubové kapky nemají chybu, jsem nadšen

Dobrý den Milanko49, jsem velmi rád, že jste spokojen s produktem, který jste nakoupil u nás. Sám vím, že Dubovky od Dědka jsou úžasný produkt, ostatně jako jeho další směsi. Určitě nakoukněte i na jeho další produkty, vřele doporučuji. Samozřejmě vám velmi rád poradím. Přeji příjemný, ničím nerušený den a těším se opět na viděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

13.06.2018

Vyhodou je že si vyberete ze široke nabidky za dostupne ceny a zboži bude rychle doručene,spusob platby si určite sami.

Dobré ráno Ljubasomsi, moc si vážíme vaší KLADNÉ recenze a děkujeme. Je pro nás potěšením, ale i závazkem do dalších dnů. Abychom vždy naplnili vaše očekávání. Těší mne, že jste byl s našimi službami spokojen a těším se opět na viděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ☼

13.06.2018

Rychle dodání Dobré ceny Bez problémů

Dobré dopoledne Andreo, tak tady smekám, moc děkujeme za nádhernou recenzi plnou superlativů. Moc nás to těší! Opravdu děkuji za celý tým společnosti AlfaFit a slibuji, že neusneme na vavřínech a budeme i nadále pracovat na zlepšení našich služeb. Ať už ještě LEPŠÍCH CEN, přehlednosti ale i možnostech DOPRAVY... Děkujeme a já vám přeji krásný den plný pohody. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

11.06.2018

celková maximální spokojenost

Dobré ráno, velmi si vážíme vaší maximální SPOKOJENOSTI, je to pro nás impuls do další práce. Velmi si vážíme času, který jste věnoval vyplnění dotazníku a současně děkujeme za vaši objednávku. Těším se opět na viděnou na našich stránkách www.alfafit.cz V případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ☼

10.06.2018

ceny

Vše Ok, výhodné ceny.

Dobré dopoledne, tak tady smekám, moc děkujeme za nádhernou recenzi. Moc nás to těší! Opravdu děkuji za celý tým společnosti AlfaFit a slibuji, že neusneme na vavřínech a budeme i nadále pracovat na zlepšení našich služeb. Ať už ještě LEPŠÍCH CEN, přehlednosti ale i možnostech DOPRAVY... Děkujeme a já vám přeji krásný týden plný pohody. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

09.06.2018

Rychle jednani

Dobré ráno, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte naše ceny jako POZITIVNÍ a opět si vyberete kvalitní produkty z naší nabídky. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

08.06.2018

mám dobré zkušenosti s obchodem. vždy všechno v pořádku došlo.

Dobré dopoledne Marie, dovolte mi jménem společnost AlfaFit poděkovat za váš čas věnovaný vyplnění dotazníku spokojenost. Velmi si vážíme vaší KLADNÉ zpětné vazby a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a my vždy naplníme vaše očekávání. Děkujeme za vaši objednávku a za celý tým přeji krásný závěr víkendu. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

07.06.2018

Rychlé vyřízení, rychlé dodání. Vstřícná komunikace.

Dobré ráno Petro, velmi si ceníme vašeho času, který jste věnovala vyplnění dotazníku spokojenosti. Těší nás, že jste byla spokojena s RYCHLOSTÍ dodání a naší vstřícnou komunikací. Ostatně, vše co děláme, děláme pro naše zákazníky, ať už nové, i pro ty stávající. Zákazníky je u nás na prvním místě a snažíme se dělat první poslední, aby odcházel z našeho eshopu spokojen. Přeji vám mnoho zdraví, klid a pohodu a krásný víkend. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

07.06.2018

komunikace na úrovni, přehlednost webovek OK, brzké doručení

Dobré ráno, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval za krásnou recenzi, která dnes potěšila celý tým. Od našeho oddělení pro zákazníky až po expedici. Velmi si vaší pochvaly vážíme a slibujeme, že i nadále budeme pracovat na kvalitě našich služeb. Doufám, že s produkty zavládne spokojenost a opět se setkáme na našich stránkách. Těším se na viděnou na www.alfafit.cz Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

04.06.2018

super ceny, kvalitní zboží,rychlá dodávka

Dobré ráno LK, děkujeme za slova chvály:-) Moc si jich vážíme. Jsem velmi rád, že si ceníte našich CEN a kvalitního zboží, které nabízíme na našem eshopu AlfaFit.cz! Ohledně RYCHLOSTI DOPRAVY, vaše slova hned teď předám týmu skladníků, který bude nadšen z vaší reakce. Děkuji vám ještě jednou nejen za vaši objednávku, ale i za čas, který jste věnoval vyplnění dotazníku. Doufám, že i nadále naplníme vaše očekávání a každá další objednávka bude vyřízena rychle za skvělou cenu :-) Těšim se opět na viděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.06.2018

Super Rychle dodani Cena Doporucuji

Nic

Dobré ráno Liborku, vaše recenze se skvěle čte a chci vám za celý tým společnosti AlfaFit poděkovat. Moc si vážíme vaší zpětné vazby. Těší mne, že jste spokojen s RYCHLOSTÍ DODÁNÍ, našimi přívětivými CENAMI a v neposlední řadě doporučení pro ostatní. Ještě dnes předám celému týmu vaše pochvalná slova a věřím, že i je velmi potěší. Děkuji za váš čas věnovaný DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI a těším se opět brzy na viděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♪

02.06.2018

velmi rychlá reakce, doručení do druhého dne, perfektní

Dobrý den 1marci, moc děkujeme za váš čas a POZITIVNÍ RECENZI. I to je jeden z důvodů, proč svou práci děláme. Děláme ji právě pro naše zákazníky, kteří ocení osobní přístup, RYCHLOST dodání a kvalitní sortiment. Moc děkujeme za kladnou recenzi a těším se opět naviděnou. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

02.06.2018

rychlost vyřízení objed široká nabídka zboží velmi dobré ceny spolehlivost

Dobrý den, moc děkujeme za váš čas a POZITIVNÍ RECENZI. Vše do děláme, děláme právě pro naše zákazníky, kteří ocení osobní přístup, RYCHLOST dodání a kvalitní sortiment. Velmi si vašich slov vážím a slibuji, že neusneme na vavřínech. I nadále budeme pracovat na našich službách, sortimentu a pokusíme se být zase o chloupek lepší, až se opět setkáme na našich stránkách. Moc děkujeme za kladnou recenzi a těším se opět naviděnou. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

01.06.2018

rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky, snadno dostupné osobní vyzvednutí ve Vinotéce

O žádné nevím

31.05.2018

Nakupovala jsem poprvé.Vše bylo rychle dodáno a v naprostém pořádku.Příště určitě zase nakoupím zde.

Dobrý den Věro, moc si vaší chvály na náš e-shop AlfaFit vážíme a jsem rád, že jsme pro vás SPOLEHLIVÝM eshopem, který vám RYCHLE dodá vaši objednávku. Velmi si toho vážíme, nicméně neusneme na vavřínech a i nadále na sobě budeme pracovat :-) To mi věřte. Budu se těšít opět brzy naviděnou na našich stránkách a v případě dotazů či přání, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Přeji vám příjemné pondělí a pohodové prožití víkendu. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

29.05.2018

Výborné ceny Přehledný e-shop Možnost osobního vyzvednutí

Dobré dopoledne, tak tady smekám, moc děkujeme za nádhernou recenzi plnou superlativů. Moc nás to těší! Opravdu děkuji za celý tým společnosti AlfaFit a slibuji, že neusneme na vavřínech a budeme i nadále pracovat na zlepšení našich služeb. Ať už ještě LEPŠÍCH CEN, přehlednosti ale i možnostech DOPRAVY... Děkujeme a já vám přeji krásný víkend plný pohody. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

29.05.2018

cena, přehlednost

žádnou neznám

nakupujte v tomto obchodě

Krásný den Petře velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, ať už zmiňujete PŘEHLEDNOST či PŘÍZNIVÉ CENY. Opravdu děkuji a hned v pondělí předám celému týmu vaši krásnou recenzi. Děkujeme, že jste využil našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný víkend. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ☼

29.05.2018

Dobré ceny,rychlé dodání ...

Nic...

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu na CENY, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se soustředíme. Chceme nabídnout našim zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Máme 99% zboží skladem a proto i RYCHLOST DODÁNÍ je u nás samozřejmostí. Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

28.05.2018

Přehledné,super rychlé dodání

Dobré ráno vám přeji, rád bych vám poděkoval jménem společnosti AlfaFit za krásnou recenzi. Předám vaši zprávu ohledně RYCHLOSTI dodání našim skladníkům. Buodu velmi potěšení a zcela jistě na dálku zdraví :-) Osobně mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše! Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

28.05.2018

Velmi rychlé dodání...

Dobré den Lenko, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Předám vaši zprávu ohledně RYCHLOSTI dodání našim skladníkům. Buodu velmi potěšení a zcela jistě na dálku zdraví :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

27.05.2018

rychlé doručení, dobré ceny

Dobrý den přeji, děkujeme Vám za krásnou recenzi. Osobně mne velmi těší pochvala našich služeb. Snažíme se, aby vše probíhalo hladce a dle přání našich zákazníků. Naše obchodní oddělení zcela jistě zaujme zmínka DOBRÝCH CEN, jelikož každý den kontrolujeme ceny stovek produktů a snažíme se je držet na příjemné hladině pro vás, naše zákazníky. Služby, které nabízíme, garantujeme a proto jsem rád, že právě tyto body vyzdvihujete v hodnocení služeb. Ohledně RYCHLOSTI předám zprávu našemu týmu skladníků, budou nadšení. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

27.05.2018

možnost osobního odběru bez poplatku

drobná nevýhoda, že při osobním odběru nelze platit kartou

Spokojenost!

Dobré ráno, velmi mne těší vaše KLADNÁ recenze na naše služby. Snažíme se být našim zákazníkům co nejblíže a jednou z možností je výdejní místo. Nicméně nabízíme i velmi přívětivou dopravu až k vám domů. Pevně věřím, že budete i nadále využívat našich služeb a v případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. S přáním krásného dne za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

26.05.2018

Rýchle jednanie Dobrá komunikácia Kvalitné produkty

Zdĺhavý prevod na účet

Dobré ráno J_zuzana, jsm velmi rád, že oceňujete RYCHLOST, KOMUNIKACI a široký výběr kvalitních produktů. Na všech budech poctivě a neustále pracujeme tak, aby náš zákazník vždy odcházel spokojený. Co se týče převodu na účet, v dnešní době je to otázka 1 dne, pokud vše běží jak má. Následující den spárujeme platbu a ihned balíček odesíláme. Pokud bychom zavedli další možnosti platby, byli bychom nuceni zdražit s ohledem na poplatky, které se pojí s platbou kartou. A to, oproti jiným, není naším cílem. Doufám, že i v budoucnosti využijete našich služeb a já se opět těším brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

25.05.2018

Rychlé jednání

Dobré ráno Loko, děkujeme Vám za krásnou recenzi a čas, který jste strávil vyplněním dotazníku. Jsem velmi rád, že jste spokojen s RYCHLOSTÍ odbavení a doručení. Věřte mi, že pro to děláme maximum a hned předám zprávu týmu skladníků. Budou velmi potěšení. Jsem rád, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodový den přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

22.05.2018

Rychle Nejlepší ceny na trhu

Dobrý den, rád bych vám poděkoval jménem společnosti AlfaFit za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu na CENY, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se soustředíme. Chceme nabídnout našim zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Máme 99% zboží skladem a proto i RYCHLOST DODÁNÍ je u nás samozřejmostí. Děláme pro to maximum :-) Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

22.05.2018

výhoda

Dobrý den, děkujeme vám za KLADNOU RECENZI :-) Snad pod pojmem VÝHODA je shrnut celkový dojem z nákupu a naší péče. Kdykoliv se na nás neváhejte obrátit s přáním či dotazem. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

21.05.2018

Rychlé vyřízení, balíček došel v pořádku :-)

žádné

Dobré ráno Matyldo, děkujeme vám za vaši objednávku a těší nás vaše KLADNÁ RECENZE. Jsem rád, že jsme RYCHLE odbavili vaši objednávku avšak neusneme na vavřínech. Aktuálně pracujeme na rozšíření našich služeb v oblasti DOPRAVY. Co se týčey zabezpečení, snažíme se vždy ochránit zasílané zboží v maximální míře tak, aby došlo v pořádku :-) S přáním krásného týdne a spokojenosti s vybranými produkty se za celý tým společnosti AlfaFit loučí a přeje krásný den, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

21.05.2018

velmi rychlé a operativní jednání

Výborná komunikace, dopoledne jsem objednala a již odpoledne měla zboží na výdejním místě!

Dobrý den Moniko, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

20.05.2018

Sehnali jsme zde produkt, který se již údajně přestal vyrábět.

Dobrý den Richarde, velmi si vážím vašeho času, který jste strávil s vyplnění dotazníku. Těší mne, že jsme zvládli uspokojit vaši poptávku. Těším se opět naviděnou na našich stránkách a přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♪

20.05.2018

snadné objednání, brzké doručení objednaného produktu

Dobré ráno, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval jak za vaši objednávku, tak čas věnovaný vyplnění dotazníku. O to víc mne těší, že se jedná o KLADNOU recenzi z vaší strany. Snažíme se vždy odvést profesionální práci a jsem proto rád, že máte s naším obchodem tu nejlepší zkušenost. Na možnostech objednání neustále pracujeme tak, aby bylo intuitivní a příjemné. Co se týče RYCHLOSTI DODÁNÍ, ihned vaši zprávu jdu předat našemu týmu skladníků, které vaše zpráva jistě potěší. Děkujeme a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

18.05.2018

jsem spokojená, vše přišlo velice rychle a v pořádku

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a hned zítra předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Ohledně bezpečí, vždy se snažíme balíky vystlat tak, aby bylo zboží zabezpečeno proti poškození. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

15.05.2018

naprosto spolehliví

Dobrý den Milane, jsem velmi rád, že ve vašem KLADNÉM hodnocení zaznělo slovo SPOLEHLIVOST. Právě toto je jeden z pilířů, na kterém stavíme. Chceme být eshopem, který je lidský a přístupný, s důrazem na rychlost a spolehlivost. Naším cílem je poskytnout maximální péči našim zákazníkům tak, aby vždy odcházeli spokojení. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Krásný den za společnost AlfaFit přeje, Tomáš, váš zákaznický poradce ♪♫♪♪

13.05.2018

Rychlost

Dobré den, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Hned předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

12.05.2018

OK

Krásný nedělní den přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás závazkem do dalších dnů i měsíců. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

11.05.2018

Rychlé vyřízení objednávky, rychlé dodání.

Dobré den Alčo, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Hned zítra předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

10.05.2018

nemusím shánět produkty po prodejna a jsou i zajímavé ceny

Dobré ráno, děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a já doufám, že zavládla spokojenost i s vámi objednanými produkty. Děláme vše pro to, abychom měli atraktivní produkty pro všechny naše zákazníky. Zprávu ohledně CEN ihned předám našemu obchodnímu oddělení. Věřte mi, dávají si záležet, aby bylo zboží vždy k dispozici za příjemné ceny.. Dovolte mi poděkovat vám za vaši objednávku i čas, strávený vyplněním dotazníku. Přeji vám příjemný den a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

09.05.2018

RYCHLOST

NIC

Dobré ráno, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodový víkend přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

08.05.2018

nelze zásilku platit kartou, pouze za hotové

dobrá otevírací doba, příjemný a ochotný personál

Dobré ráno Sidonie, velmi si vážíme vaší kladné recenze a těší nás, že jste spokojena s naším výdejním místem. Kolegyním předám ihned kladnou zpětnou vazbu a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

08.05.2018

Výdejní místo se nachází nedaleko městské dopravy.

Dobrý den, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za vaši kladnou recenzi, které si celý tým velmi váží. Snažíme se být našim zákazníkům co nejblíže a jsem rád, že vám jedno z našich mnoha výdejních míst vyhovuje. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

07.05.2018

přijatelné ceny,zboží skladem

nevím

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu na CENY, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se soustředíme. Chceme nabídnout našim zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Máme 99% zboží skladem a proto i RYCHLOST DODÁNÍ je u nás samozřejmostí. Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

07.05.2018

Vše v pořádku, spokojeniost.

Krásný den, velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, s naším eshopem AlfaFit. Moc si toho vážíme :-) Děkujeme, že jste využila našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

07.05.2018

Rychlé dodání Přehledné stránky

Dobré ráno PM, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za váš čas a vyplnění dotazníku. Předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Na PŘEHLEDNOSTI jsme zapracovali, avšak stále neusínáme na vavřínech a věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte nějaké novinky a vychytávky :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

07.05.2018

přehledný, rychlý nákup

Dobré ráno Májo, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za váš čas a vyplnění dotazníku. Předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Na PŘEHLEDNOSTI jsme zapracovali, avšak stále neusínáme na vavřínech a věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte nějaké novinky a vychytávky :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

07.05.2018

rychlé dodání zboží

Dobré ráno, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte naše ceny jako POZITIVNÍ a opět si vyberete kvalitní produkty z naší nabídky. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

06.05.2018

Vse v poradku.

Dobré ráno Iveto, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval jak za vaši objednávku, tak čas věnovaný vyplnění dotazníku. O to víc mne těší, že se jedná o KLADNOU recenzi z vaší strany. Snažíme se vždy odvést profesionální práci a jsem proto rád, že máte s naším obchodem tu nejlepší zkušenost. Děkujeme a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

05.05.2018

Vše bez problémů, objednávka byla k vyzvednutí velmi rychle

Spokojenost.

Dobré ráno, děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a já doufám, že zavládla spokojenost i s vámi objednanými produkty. Zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ ihned předám našim skvělým skladníkům. Věřte mi, dávají si záležet, aby bylo zboží připraveno a odesláno co nejdříve. Dovolte mi poděkovat vám za vaši objednávku i čas, strávený vyplněním dotazníku. Přeji vám příjemný den a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

05.05.2018

Dobrý, odzkoušený, rychlý a spolehlivý eshop

Dobré ráno Jaromíre, moc si vaší chvály na náš e-shop AlfaFit vážíme a jsem rád, že jsme pro vás SPOLEHLIVÝM eshopem, který vám RYCHLE dodá vaši objednávku. Velmi si toho vážíme, nicméně neusneme na vavřínech a i nadále na sobě budeme pracovat :-) To mi věřte. Budu se těšít opět brzy naviděnou na našich stránkách a v případě dotazů či přání, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Přeji vám příjemné pondělí a pohodové prožití zítřejšího svátečního dne. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

05.05.2018

Velice rychle vyřízení

Druhy den dodano,levne poštovné

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků včetně RYCHLOSTI vyřízení objednávky. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

04.05.2018

Kvalitní produkty

Spolehlivý obchod, spokojenost.

Dobré dopoledne, rád bych vám jménem společnost poděkoval za krásnou recenzi na naše služby, zejména pak KVALITNÍ PRODUKTY, které zmiňujete. Snažíme se neustále pracovat na šíři a kvalitě sortimentu tak, abychom vám dokázali nabídnout široký výběr možností při výběru, včetně atraktivních cen. Děkujeme za KLADNOU RECENZI a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

03.05.2018

Online chat. Popisy výrobku. Rychlé dodáni. Rychlá reakce obchodu+ochota.

u některých položek vyprodáno,dostupnost na dotaz.

Rychlá reakce obchodu+ okamžitá odpověd na dotaz v online chatu na stránkách obchodu.Nejlepší internetová lékarna.

Dobrý den, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za nádhernou recenzi :-) Právě kvůli vám, našim spokojeným zákazníkům se snažíme být maximálně dostupní, flexibilní a dobře zásobění. Děláme pro to maximum, nicméně občas se nám sejde velká objednávka a nestihneme včas doplnit zásoby :-) Právě proto u produktů, které nejsou dočasně skladem, uvádíme informaci o dostupnosti na dotaz, abychom vám mohli sdělit předpokládaný termín naskladnění. Přeji příjemný den, děkujeme za váš nákup a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

03.05.2018

Nákup proběhl v pohodě tak jako v každém jiném online obchodě. Jediný zádrhel byl v tom, že mi potvrzení o objednání přišlo normálně do pošty, ale oznámení o tom, že si můžu vyzvednout zboží mi skočilo do spamu. Všimla jsem si toho, až když mi začalo být divné, že se obchod tak dlouho neozývá a málem jsem prošvihla týdenní lhůtu pro vyzvednutí zboží.

Dobré dopoledne Míšo, jsem velmi rád, že jste s nákupem v našem eshopu spokojena a vše proběhlo k vaší spokojenosti. Co se týče nastavení e-mail klienta, tady bohužel jeho "rozmary" neovlivníme. S ohledem na neustále zpřísňování pravidel a upravování nastavení emailů ze strany poskytovalů se toto občas stane. I proto jsme tu pro vás na telefonu +420 220 570 220 nebo taktéž na online chatu, abychom zajistili případné drobnosti v průběhu objednávky a samozřejmě jsme tu pro vás kdykoliv :-) Můžete se na nás obrátit s dotazem či přáním, vždy se snažíme vyhovět. Ještě jednou děkuji za váš čas strávený s dotazníkem SPOKOJENOSTI a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.05.2018

Přehledný, dobře zásobený, spolehlivý.

Dobré ráno Heleno, moc si vážíme vaší recenze na náš e-shop AlfaFit.cz! Děkujeme vám za krásná slova a věřte mi, neusneme na vavřínech :-) Děláme maximum, abychom měli dostatečné zásoby a vše bylo přehledně seřazeno. nicméně i na tomto neustále pracujeme tak, aby byl nákup pro naše zákazníky přívětivý. Věřím, že až se zastavíte příště, bude u nás zase něco nového :-) Přeji vám příjemný den, spokojenost s produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

30.04.2018

Super rychlé vyřízení

Dobrý den Dano, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

28.04.2018

Cena rychlost dodání

Dobré ráno beruska, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte naše ceny jako POZITIVNÍ a opět si vyberete kvalitní produkty z naší nabídky. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

27.04.2018

Vše bylo naprosto v pořádku

Krásný podvečer přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás motorem do dalších dnů. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

24.04.2018

rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se naší společnosti AlfaFit.cz daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

23.04.2018

informace a doručení včas

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali naplnit vaše očekávání. V případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách a přeji pevné zdraví, klid a pohodu. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

23.04.2018

Velmi rychlé dodání, jsem velice spokojená.

Dobrý den paní Vašková, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

23.04.2018

Všechno zboží skladem a díky tomu fakt rychlé odeslání zboží.

Dobré ráno pane Novotný, děkujeme za krásnou recenzi na služby našeho eshopu AlfaFit.cz :-) Velmi si vážíme vašich slov i času, který jste věnoval vyplnění dotazníku. Snažíme se, abychom měli zboží neustále skladem a k dispozici pro naše zákazníky. Avšak pokud tomu tak není, vždy vás informujeme a snažíme se co nejdříve stavy doplnit ;-) Jsem rád, že si ceníte RYCHLOSTI a pochvalu ihned předám našim skladníkům. Budou velmi potěšení. Přeji vám krásný den, pevné zdraví a opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

23.04.2018

Rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek a jejich expedice. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup právě u nás :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

22.04.2018

Rychle

Dobré ráno, děkujeme vám za vaši objednávku a těší nás vaše KLADNÁ RECENZE. Jsem rád, že jsme RYCHLED odbavili vaši objednávku avšak neusneme na vavřínech. Aktuálně pracujeme na rozšíření našich služeb v oblasti DOPRAVY. S přáním krásného týdne a spokojenosti s vybranými produkty se za celý tým společnosti AlfaFit loučí a přeje krásný den, Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

22.04.2018

Rychlé vyřízení požadavků.

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

21.04.2018

Výhod - výběr v klidu z domova. Nevýhoda - levnější cena navýšena o dopravné.

Dobré ráno, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za KLADNOU recenzi na naše služby. Jsem velmi rád, že jste zvolil nákup produktu právě u nás. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

20.04.2018

Přehled, rychlost, pohoda.

Dobré ráno Karle, moc děkujeme za krásnou recenzi, kterou hned zítra budu tlumočit celému týmu. Jsem rád, že si ceníte RYCHLOSTI i PŘEHLEDNOSTI... Nicméně neusneme na vavřínech a i nadále budeme pracovat na tom, abychom se neustále zdokonalovali :-) Díky moc za objednávku i čas, který jste věnoval vyplnění dotazníku a těším se naviděnou na naší stránce . Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

20.04.2018

Vše v pohodě.

Krásné ráno přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

20.04.2018

doprava Českou poštou!

Dobré sobotní ráno vám přeji, jsem velmi rád, že napříč hodnocení České pošty jsme dosáhli 80% :-) Je to pro nás výzva do budoucnosti... Věřím, že příště už to bude za 100%. Uděláme pro to maximum. Co se týče dopravce, tady jeho kvality ani rychlost neovlivníme. Nicméně aktuálně pracujeme na nové formě dopravy, tudíž nás i nadále sledujte. Věřím, že vás potěší. Přeji hezký víkend a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

20.04.2018

přehlednost obchodu, rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a hned v pondělí předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

19.04.2018

rychle dodáno doručení v pořádku doporučila jsem i mamince a po objednání dostala do 2 dnů až do domu doporučuji, výrobky jsou výborné , jsem spokojena při dočerpání, budu využívat i nadále

rychlé zpracování objednávky, rychlé dodání, výborná cena, už zaznamenávám první výsledky při redukci váhy - doporučuji - budu využívat i nadále

Dobrý den Martino, vaše recenze na náš eshop AlfaFit.cz se čte tak krásně. Jelikož je pátek, předám vaše slova celému týmu až v pondělí, nicméně věřím, že budou nadšeni. Snažíme se vždy ke každému našemu zákazníkovi přistupovat osobně a proto se i vy neváhejte kdykoliv ozvat, ať už s přáním nebo dotazem. Jsem velmi rád, že byly vámi vybrané produkty doručeny v pořádku a co víc, že jste náš obchod i dále doporučila. To pro nás velmi znamená. Přeji vám příjemný závěr pracovního týdne a pohodový víkend. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

18.04.2018

Možnost odběru zboží z odběrného místa 7 dní v týdnu, rychlost vyřízení, kvalitní zboží

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků, ať už se jedná o konkrétní produkty či možnost odběru. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Těším se naviděnou na našich stránkách. Jsme tu pro vás. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

14.04.2018

Na e shopu, hodně slušný sortiment, rychlé dodání, objednával jsem po prvé a budu objednávat dál

Dobré ráno Petře, jsem velmi rád, že oceňujete náš sortiment a RYCHLOST DODÁNÍ... Co mě však těší nejvíce, že máte v plánu objednávat i nadále. Uděláme maximum, abychom i při dalších objednávkách naplnili vaše očekávání. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.04.2018

rychle dodaní,priznive ceny,velky výber

Krásný den Lado, velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, ať už zmiňujete VÝBĚR SLUŽEB či PŘÍZNIVÉ CENY. Co se týče rychlého dodání, děláme maximum, aby bylo zboží co nejdříve u vás :-) Děkujeme, že jste využila našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

13.04.2018

Spokojenost po všech stránkách, doporučuji.

Krásné ráno přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás závazkem do dalších dnů i měsíců. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

12.04.2018

rychlost dodání

Dobrý den Jindro, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

09.04.2018

Mám nejlepší zkušenost s tímto obchodem.

Dobré ráno, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval jak za vaši objednávku, tak čas věnovaný vyplnění dotazníku. O to víc mne těší, že se jedná o KLADNOU recenzi z vaší strany. Snažíme se vždy odvést profesionální práci a jsem proto rád, že máte s naším obchodem tu nejlepší zkušenost. Děkujeme a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

07.04.2018

rychlé vyřízení objednávky, jen chyběla měrka

Dobré ráno přeji, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za váš čas věnovaný vyplnění dotazníku a vaši objednávku. Věřím, že příště už to dáme na 100% ;-) Nicméně moc děkujeme, vážíme si každé zpětné vazby od našich zákazníků a vždy potěší ta KLADNÁ, která je pro nás motorem do práce. Týmu skladníků poděkuji za RYCHLOST DODÁNÍ, jelikož právě oni jsou pilířem našich kvalitních služeb. Co se týče měrky, neváhejte nás kontaktovat na info@alfafit.cz - kolegyně ověří u výrobce a případně zajistí dodání s příští objednávkou. Bohužel nevím, v kterém produktu měrka nebyla. Zkuste ještě možná zkontrolovat obsah, zpravidla bývá měrka hluboko v produktu. Přeji vám příjemný den a budu se těšit naviděnou opět na našich stránkách. Za tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

06.04.2018

Levné produkty,rychlé dodání

Dobrý den Renato, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu na CENY, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Chceme nabídnout našim zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Máme 99% zboží skladem a proto i RYCHLOST DODÁNÍ je u nás samozřejmostí. Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

06.04.2018

rychlá komunikace kvalitně zabaleno přehledný výběr

Objednávám nepravidelně, ale vždy nejdu co mi vyhovuje.

Dobrý den Jang, velmi si vážíme, že jste naším zákazníkem. Těší mne, že u nás vždy najdete něco, co vám vyhovuje a dokážeme tak uspokojit vaši poptávku po kvalitních produktech, ať už z řad sportovní výživy, tak doplňků stravy. Já osobně se budu těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. S přáním krásné neděle za společnost AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

06.04.2018

kontakt vynikající

Zboží nedorazilo po vzájemné dohodě - kontakt obchodu vynikající - požadovaný objem nebyl momentálně k disposici, nabídnuto jiné řešení

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI, ač jsme nedokázali naplnit vaše očekávání ohledně počtu kusů. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

05.04.2018

cena rychlost odeslání přehled webu

Dobré ráno Viiny, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za vaši recenzi, které si velmi vážíme. Doufám, že příště to bude již za 100% :-) Uděláme pro to maximum. Těší mne a předám našemu obchodnímu týmu pochvalu na CENY, které hodnotíte kladně. Osobně mne velmi těší spokojenost s přehledností webu, nicméně na jeho kvalitě neustále pracujeme, včetně kvality informací. Přeji vám příjemný den a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

04.04.2018

Dobrý výběr za dobré ceny.

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu za ŠÍŘI SORTIMENTU, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Stejně tak i naše DOBRÉ CENY, pokusíme se udržet i do budoucna a doufám, že i při příštích objednávkách bude spokojenost... Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.04.2018

Rychle dodani,dobra zkusenost Dodani primo do ruky

Dobré ráno Vero, děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a já doufám, že jste spokojena i s vámi objednanými produkty. Zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ ihned předám našim skvělým skladníkům. Dovolte mi poděkovat vám za vaši objednávku i čas, strávený vyplněním dotazníku. Přeji vám příjemný den a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.04.2018

rychlost vyřízení do 24 hod od objednání bylo na poště velice vstřícný přístup operátorky obchodu

Dobré ráno Stando, jsem velmi rád, že jste byl spokojen s našimi službami a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Vělmi mne těší, že jste byl spokojen s RYCHLOSTÍ DODÁNÍ a oceňujete náš přístup k našim zákazníkům. Věřím, že budete s produkty spokojen. Přeji vám pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

01.04.2018

Velký výběr, super ceny, bleskové dodání

Krásný den Simono, velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, ať už zmiňujete VÝBĚR SLUŽEB či SUPER CENY. Co se týče bleskového dodání, děláme maximum, aby bylo zboží co nejdříve u vás :-) Děkujeme, že jste využila našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

30.03.2018

Dobré ceny rychle dodání dobrá a rychlá komunikace doporučuji

Dobré ráno miki, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Osobně mne velmi těší, že si ceníte naší RYCHLOSTI dodání a DOBRÝCH CEN. Děkujeme, že doporučujete naše služby. Jelikož máme skladem 99% zboží, stačí jen zabalit a zboží frčí k vám ;-) Dovolte mi ještě jednou poděkovat vám za vaši objednávku a budu se těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním krásného dne a pevného zdraví, Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.03.2018

Rychlost a preciznost

Dobrý den Žofino, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Co se týče PRECIZNOSTI, děláme maximum, abychom naplnili očekávání našich zákazníků a jsem rád, že se nám to daří... Naším cílem je, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

29.03.2018

Rychlost dodání

Takhle nějak by to mělo vypadat, jeden den objednáte, druhý den vyzvednete, rychle, stručně, jasně, děkuji.

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

29.03.2018

přehledný, kvalitní komunikace, rychlé doručení

Dobré ráno přeji, děkujeme vám za krásné hodnocení našich služeb, kdy 100% je pro nás zárukou, že děláme svou práci na vysoké úrovni vůči našim zákazníkům... Těší mne, že považujete náš e-shop za PŘEHLEDNÝ, jelikož minulý rok doznal změn, které jej doufáme přiblížily našim zákazníkům. Zmínka o KVALITNÍ KOMUNIKACI je pro mne skvělou zprávou, jelikož právě tuto složku mám u nás na starosti. Stále platí, že se na nás můžete kdykoliv obrátit s přáním či dotazem. Vaši pochvalu na RYCHLOST předám hned skladníkům, protože to právě oni jsou pilířem naší práce. Děkuji vám ještě jednou za vaši objednávku a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

28.03.2018

rychlost

Dobrý den Ivo, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Doufám, že jste si užila Velikonoce ve zdraví a nyní vás čekají příjemné dny plné sluníčka. Ještě dnes předám celé expedici vaši pochvalu za RYCHLOST dodání, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Dovolte mi popřát vám krásný den, spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

27.03.2018

Super rýchla komunikácia Kvalitný tovar

Dobré ráno, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a přejeme vám pohodový velikonoční čas. Osobně mne velmi těší, že si ceníte naší rychlosti a KVALITY nabídky produktů. Naši skladníci dělají maximum při ochraně zboží na cestě k vám a snaží se produkty maximálně zajistit. A jelikož máme skladem 99% zboží, stačí jen zabalit a zboží může putovat na místo určení ;-) Dovolte mi ještě jednou poděkovat vám za vaši objednávku a budu se těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním krásného dne a pevného zdraví, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

26.03.2018

Včas doručeno až do domu

Dobré ráno Veveřičko, děkujeme moc za pochvalu našich služeb. Velmi si toho ceníme a vaši zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ předám našemu týmu skladníků. Budou velmi potěšení! Přeji vám příjemný den, spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

26.03.2018

Rychle dodanie...poradca...super

Dobré ráno Mimo, velmi si vážíme vaší recenze a jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena, a to včetně RYCHLOSTI DODÁNÍ a služeb našeho týmu poradců na téma sport a zdraví. Neustále se snažíme naše služby zlepšovat a dělat tak nákup pro naše zákazníky příjemnější. Děkujeme vám za vaši objednávku a důvěru. Věřím, že i příště se nám ji podaří naplnit. S pozdravem za celý tým společnost AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

26.03.2018

Dobrá komunikace, cena výrobku a rychlé dodání. Obchod hodnotím velmi kladně.

Dobrý den přeji, děkujeme Vám za krásnou recenzi. Osobně mne velmi těší pochvala komunikace vůči zákazníkům, kterou mám na starosti já :-) Snažím se, aby vše probíhalo hladce a v příjemném prostředí, ať už přes mail, telefon nebo na online chatu. Naše obchodní oddělení zcela jistě zaujme zmínka DOBRÝCH CEN, jelikož každý den kontrolujeme ceny stovek produktů a snažíme se je držet na příjemné hladině pro vás, naše zákazníky. Služby, které nabízíme, garantujeme a proto jsem rád, že právě tyto body vyzdvihujete v hodnocení služeb. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

26.03.2018

rychlost,cena

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celé expedici vaši pochvalu za RYCHLOST dodání, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Dovolte mi popřát vám krásný den, spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

Warum hier einkaufen

Warum in unserem Online-Shop einkaufen?

Zuverlässiger Eshop

Blitz-Verarbeitung

Über 120 € Rabatt auf den Transport

Lieferungspunkte

Von Kunden geprüft

Kde nás najdete?

Möchten Sie Nachrichten per E-Mail senden?
Loga

  

Alfafit

Copyright (c) 2009 - 2018 AlfaFIT s. r. o.
All Rights Reserved. www.alfafit.cz

Kontakt

tel./fax: +420 220 570 220
 e-mail: info@alfafit.cz

Copyright © www.alfafit.de by Shop5.cz

© www.alfafit.de

Bei der Bereitstellung unserer Dienste handelt es sich um Cookies. Durch die Nutzung unserer Dienste stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Vielen Dank.   Mehr Informationen