Version de
Version cz
Version de
Version en
Outlet
Menge - Artikel: 0 0,00 EUR

Recenze obchodu

22.02.2018 Mario20

Dobré ceny. Veliký sortiment produktů. Rychlé dodání.

20.02.2018 KaMi

Přijatelné ceny,rychlé dodání

Dobré ráno KaMi, děkuji jménem společnosti za vaši KLADNOU recenzi na naše služby. Každý den se věnujeme stovkám objednávek, vynakládáme úsilí a děláme maximum pro to, abychom dokázali naplnit očekávání našich zákazníků nejen z hlediska RYCHLOSTI DODÁNÍ, ale taktéž kvalit výrobků a příjemných cen. Děkuji, že svými slovy potvrzujete naše úsilí a věřím, že až přijde ten pravý čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Těším se naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

19.02.2018

spokojenost

Dobré ráno a krásný den přeji, předně děkujeme za Vaši objednávku a osobně mne velmi těší Vaše zpětná vazba a čas, který byl věnován dotazníku. Věřte mi, každá dobrá zpráva je pro nás impulsem do naší práce, proto je mi potěšením, že mohu celému týmu předat POCHVALU právě od Vás. Děláme vše pro to, aby bylo zboží co nejdříve u svého příjemce, pečlivě zabalené a v pořádku. Snažíme se o osobní přístup a věřím, že se nám to daří ;-) Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a spokojenost s vybranými produkty. Za tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

19.02.2018 Maro 70

Výběr,přehlednost,rychlost

Chybí zde že nemohu platit kartou,jen převodem

Dobré ráno Maro, děkujeme za KLADNOU recenzi a doporučení našeho e-shopu. Velmi si toho vážíme a je to pro nás závazkem. Rád bych reagoval na možnost platby kartou. Jak jistě víte, naše ceny držíme na velmi přívětivé úrovni a pokud bychom platbu kartou zavedli, s ohledem na stále vysoké poplatky, byli bychom nuceni zdražit, což není naším cílem. Platbu kartou suplujeme platbou převodem, kdy poté stačí zaslat potvrzení platby na mail nebo vyčkat 1 den na připsání peněz na účet. Poté ihned zboží zasíláme a již 2 den může být u vás. Věřím, že nám zůstanete naklonění i při dalších objednávkách na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

19.02.2018

Seriózní, vše rychle a bez komplikací

Seriózní, nekomplikované, vřele doporučuji

Dobré ráno přeji, děkujeme vám za KLADNOU recenzi a čas, který byl věnován vyplnění dotazníku. Zpětná vazba je pro nás nesmírně důležitá a jsem rád, že byla vyřčena slova jako SERIOZNOST a RYCHLOST. Byly jmenovány 2 z našich mnoha bodů, na kterých neustále pracujeme a snažíme se vyhovět našim zákazníkům. Předám vaši recenzi celému týmu a ještě jednou děkuji. Přeji vám příjemný den, pevné zdraví a naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S pozdravem za celý tým, Tomáš, váš zákaznický poradce

19.02.2018

rychlost, pěkně zabaleno

rychlost, pěkně zabaleno

Dobré ráno, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Osobně mne velmi těší, že si ceníte naší rychlosti a KVALITY balení produktů. Naši skladníci dělají maximum při ochraně zboží na cestě k vám a snaží se produkty maximálně zajistit. A jelikož máme skladem 99% zboží, stačí jen zabalit a zboží frčí k vám ;-) Dovolte mi ještě jednou poděkovat vám za vaši objednávku a budu se těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním krásného dne a pevného zdraví, Tomáš, váš zákaznický poradce

19.02.2018

Zboží dorazilo překvapivě rychle bez komplikací :)

Dobré ráno vám přeji, rád bych vám jménem společnosti poděkoval za váš čas, který byl věnován vyplnění dotazníku SPOKOJENOSTI. A co víc, vaše KLADNÉ HODNOCENÍ ohledně rychlosti dodání zboží je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Vždy svou roli hraje i přepravce a jeho kapacity, proto mne dvojnásob těší, že vás rychlost překvapila. Snažíme se každám dnem být lepší a děláme maximum pro spokojenost našich zákazníků. S radostí předám vaši zprávu týmu našich skladníků, kteří velkou měrou přispívají k naplnění naší vize... Věřím, že spokojenost bude i na straně Vámi vybraných produktů a až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte... Přeji Vám příjemný vstup do nového týdne, pevné zdraví a opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

18.02.2018 Doležalová

Rychle jednaní ,dobře ceny.

Dobré ráno paní Doležalová, děkuji jménem společnosti za vaši KLADNOU recenzi na naše služby. Každý den se věnujeme stovkám objednávek, vynakládáme úsilí a děláme maximum pro to, abychom dokázali naplnit očekávání našich zákazníků nejen z hlediska RYCHLOSTI DODÁNÍ, ale taktéž kvalit výrobků a příjemných cen. Děkuji, že svými slovy potvrzujete naše úsilí a věřím, že až přijde ten pravý čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Těším se naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

18.02.2018 Maja

Rychlost a kvalita.

Dobré ráno Májo, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým. Děkujeme, že nám potvrzujete, že svou práci děláme dobře. RYCHLE, KVALITNĚ a SPOLEHLIVĚ, to jsou naše cíle, které máme nastavené jako jedny z mnoha vůči našim zákazníkům. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

18.02.2018 Michaelka 40

Jsem spokojena s rychlosti vyrizeni a dodani a se slevou

Dobré ránovám přeji Michaelko, předně Vám chci poděkovat za Vaši objednáku, každé si velmi vážíme a vždy děláme maximum, aby byl náš zákazník spokojen. Proto mne osobně velmi těší vaše KLADNÁ recenze a doufám, že při příští vaší objednávce to bude za plný počet hvězdiček. Děkuji Vám za celý tým. Mám radost, že celý proces objednávky proběhl dle vašich představ a taktéž CENA byla dobrá :-) Na přehlednosti, rychlosti a taktéž na cenách pracujeme každý den, ostatně, děláme to právě pro Vás. Doufám, že s produkty budete spokojena a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit Vám přeje pevné zdraví, klid a pohodu, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

15.02.2018 Standa Klára

levné

placený výdej

Dobré ráno Stando Kláro, děkujeme za recenzi a věřím, že příště to dotáhneme na plný počet hvězdiček. Co se týče ceny dopravy včetně všech informací, máme krásnou stránku https://eshop.alfafit.cz/cz-sekce-obchodni_podminky.html Na této stránce se můžete dozvědět vše ohledně cen dopravy, výdejních míst atd. Kdykoliv jsme vám k dispozici na telefonu, mailu nebo chatu, kde vám ochotně poradíme nejvýhodnější formu dopravy. Věřím, že nám i nadále zachováte přízeň a já osobně se budu těšit naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce

15.02.2018

rychlost

Dobrý den přeji, děkujeme Vám za krásnou recenzi a předám celému týmu skladníků ještě dnes vaši velkou pochvalu na RYCHLOST :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

15.02.2018 Dan

Vše proběhlo OK.

Dobré ráno Dane, děkujeme za KLADNOU RECENZI a vaši objednávku. Velmi si vážíme každého z našich zákazníků a proto se pokusíme na základě vašeho podnětu zapracovat na přehlednosti e-shopu, aby i tato položka byla příště za 5*. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty. Pevné zdraví a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

13.02.2018

Rychlost vyřízení, dobré ceny

Doporučoval bych používat vhodnější (menší) obaly na drobné zboží jako to, co jsem nakoupil = nepřevážet zbytečně vzduch.

Dobré ráno, děkujeme za krásnou recenzi a slibuji, že do příště to dáme na plný počet hvězdiček. RYCHLOST dodání, to je jeden z našich cílů, na kterém neustále pracujeme tak, abychom dokázali naplnit očekávání našich zákazníků. DOBRÉ CENY se snažíme neustále udržet a pravidelně je srovnáváme s konkurencí tak, aby nákup u nás byl motivován nejen naším servisem, ale i zajímavými cenami. Co se týče "menších" obalů, máme aktuálně u našich skladníků standardizované obaly tak, abychom nebyli nucení zvyšovat ceny. Pokud bychom sáhli po dalších rozměrech, projeví se to v ceně a to není naším cílem. Naopak, neustále pracujeme na tom, aby bylo zboží bezpečeně zabalené a poštovné bylo co nejnižší. Proto prosím omluvte "převážení vzduchu" ale s ohledem na bezpečnost dopravy a snahu zabránit poškození budeme rádi, pokud naše kroky pochopíte. Děkuji vám nicméně za objednávku a doufám, že se na nás v dohledné době opět s důvěrou obrátíte. Přeji vám příjemný a pohodový den, pevné zdraví. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

13.02.2018

velký výběr férové ceny rychlé doručení

Jediné, co mě mrzelo, byla ta nálož nepotřebných tiskovin, které evidentně našli všude po kanceláři. Dalo se to opravdu zabalit ekologičtěji. Příště za vás odpad třídit nebudu ;)

Dobré ráno, velmi si vážíme vaší recenze a je pro nás velkým závazkem do budoucna. Osobně mne velmi těší, že oceňujete VELKÝ VÝBĚR a FÉROVÉ CENY. Je to jeden z našich mnoha cílů, na kterých neustále pracujeme. Vzhledem ke skvělému týmu skladníků jsme schopni expedovat zboží RYCHLE a děkuji za zmínku naší rychlosti expedice. Věřím, že to i při příštích objednávkách dokážeme opět naplnit. Rád bych reagoval na "nálož tiskovin". Souhlasím s vámi, že ekologie je zásadní, nicméně dokud přepravci nezapracují na kvalitě zacházení s balíky a péči o ně, bohužel jsme nuceni zůstat u současného stylu balení. Věřte mi, mnohokrát jsme testovali a zkoušeli ekologičtější formy, méně tiskovin ale rostl počet poškození a nespokojenosti ze strany zákazníků. Aktuálně je to vychytané, nicméně slibuji, že i na tomto budeme neustále pracovat. Děkuji za pochopení této situace a věřím, že i nadále zůstanete s námi ;-) Přeji pevné zdraví, klid a pohodu a opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

12.02.2018

toto zboží je jediné co mně pomůže a vždy dorazí včas a v pořádku

Dobré ráno, velmi mne těší, že některý z našich produktů vám pomáhá v péči o zdraví. Děláme maximum, abychom nabídli široké spektrum produktů našim zákazníkům za příznivé ceny a hlavně, aby vždy dorazilo co nejdříve. Snažíme se vyhovět všem požadavkům a naplnit vlastní cíle tak, aby se k nám naši zákazníci s důvěrou a rádi vraceli. Dovolte mi popřát vám pevné zdraví, klid a pohodu a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce

11.02.2018 Kiki

rychlé, spolehlivé doručení

Dobré ráno Kiki, rád bych Vám ještě jednou poděkoval jménem celé společnosti za Vaši objednávku a čas, který jste strávila při vyplnění dotazníku spokojenosti. A co víc, Vaše KLADNÉ hodnocení odráží naše cíle, které máme nastavené vůči našim zákazníkům. Tedy RYCHLOST a SPOLEHLIVOST. Děkuji Vám za krásné hodnoce, dovolte mi popřát Vám pevné zdraví a budu se opět brzy těšit naviděnou na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ S pozdravem a přáním krásného dne, Tomáš, váš zákaznický poradce

09.02.2018

Dodávka byla doručena v brzké době a senzačně zabalená, absolutně bez poškození.

Dobré ráno, děkujeme vám za KLADNOU RECENZI a věřte mi, plný počet hvězd je pro nás závazkem, který se pokusíme naplnit i při dalších objednávkách z našeho e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ Co se týče RYCHLOSTI DODÁNÍ, máme 99% zboží skladem a můžete si proto dovolit rychle reagovat na objednávky našich zákazníků. Pokud je to jen trochu možné. odesíláme ten samý den. Na stylu balení neustále pracujeme, protože dodat produkt bez poškození je jednou z našich priorit. Předám vaši pochvalu skladníkům, zcela jistě je potěší. Přeji vám pevné zdraví a těším se brzy naviděnou. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

09.02.2018

široký sortiment, rýchle a bezproblémové dodanie

Dobré ráno, předně děkuji za Vaši objednávku. Velmi si vážíme každé z objednávek, která k nám dorazí a věřte mi, každou s láskou balíme a připravujeme. Neustále se snažíme náš SORTIMENT rozšiřovat a jsem rád, že je naše snažení kladně hodnoceno. RYCHLOST si můžeme dovolit, máme 99% produktů skladem a proto ihned po přijetí pracujeme na expedici. Pak je to již otázka dopravce, nicméně jsem rád, že jste byla spokojená s RYCHLOSTÍ DODÁNÍ a věřím, že i s Vámi vybranými produkty. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním krásného dne Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

08.02.2018

Obchod nabízí zboží, které jsem hledala ve výhodné ceně, mám s obchodem opakovně TY NEJLEPŠÍ ZKUŠENOSTI.

Spokojená, doporučuji.

Dobré ráno, velmi děkujeme za KRÁSNOU recenzi. Takto při pondělí to podpoří celý náš tým, když jim předám právě vaše slova. Jsem osobně velmi rád, že hledané zboží bylo zakoupeno právě u nás a navíc za VÝHODNOU CENU. Velmi si našich pravidelných zákazníků vážíme a proto se těším opět brzy naviděnou na našich stránkách. Přeji vám pevné zdraví a krásný den. Tomáš, váš zákaznický poradce

08.02.2018

Doporučuji, rychle dodáno

Dobré ráno, děkujeme za DOPORUČENÍ našeho e-shopu ostatním zákazníkům. Velmi si toho vážíme a je to pro nás závazkem. Jsem velmi rád, že mohu vaše slova předat celému týmu. Přeji vám příjemný a pohodový den. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce

07.02.2018 Sus

Super a rychle dodani.

Dobré ráno Sus, děkujeme za KLADNOU recenzi. Já osobně jsem velmi rád, že Vám rychlost dodání vyhovuje a doufám, že i při příštích objednávkách se na nás s důvěrou obrátíte. Pokusíme se i při příští objednávce z obchodu https://eshop.alfafit.cz/ naplnit vaše očekávání. Za celý tým společnosti AlfaFit přeji pevné zdraví. Tomáš, váš zákaznický poradce

07.02.2018 Kaca83

Super rychlý obchůdek, super ceny, milá komunikace. Jeden výrobek z objednávky nebyl, paní hned volala omluvala se a nabídla ochotně alternativu. Za mě 1* . Velká spokojenost :)

Dobré ráno Katko, děkujeme za KLADNÉ hodnocení našeho obchodu. Plný počet hvězd je pro nás velkým závazkem a doufám, že jej i při vašich příštích objednávkách na https://eshop.alfafit.cz/ opět potvrdíme. Děláme pro to maximum. Ihned jdu předat vaši recenzi celému týmu. Jsem velmi rád, že náš obchůdek považujete za SKVĚLÝ a co víc, líbí se vám i ceny. To se tak krásně čte, opravdu. Co se týče zboží skladem, máme 99% u nás, nicméně někdy se sejde více objednávek a tak nám to připadá, že věštit z koule by se nám občas hodilo :-) Nicméně se snažíme vždy vyhovět právě vám, našim zákazníkům. Děkujeme za krásnou recenzi a objednávku a přejeme vám i celé rodině pevné zdraví, klid a pohodu. Za tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

06.02.2018

Spokojen,zboží špičkové kvality,vždy doručeno v pořádku,doporučuji všem,kdo má zájem. Přeji Vém všem pevné zdraví,šěstí a pokud jste věřící,tak i ochranu Boží,vám všem.

Dobrý den, vaše recenze se tak nádherně čte - DĚKUJEME! Velmi si vážíme vašich slov a je mi nesmírnou ctí Vám osobně poděkovat. Vaše POCHVALY ihned předám celému týmu. Mě osobně velmi těší, že svou práci odvádíme na vysoké úrovni, avšak nebojte, nezaspíme a budeme na kvalitě našich služeb i šíři sortimentu neustále pracovat. Doufám, že s vámi vybranými produkty bude spokojenost taktéž a až příjde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, mnoho lásky a štěstí a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

06.02.2018

Rychlé dodání po objednání

Dobrý den, děkuji Vám za reakci a pochvalu. Plný počet hvězd je pro nás závazkem a věřím, že ani při příští objednávce vás nezklameme. Uděláme pro to vše! Co se týče RYCHOSTI DODÁNÍ, aby byla OBJEDNÁVKA co nejdříve u Vás, na tom mají zásluhu naši skvělí skladníci. Jsem rád, že se nám to daří i v době hlavní sezony na téma hubnutí a imunita. Dovolte mi Vám poděkovat za Vaši objednávku, popřát pevné zdraví a budu se opět za celý tým těšit naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

06.02.2018 Tom

Rychlost vybavenia objednavky . komunikacia, dobre ceny

Dobré ráno Tome, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým, tolik chvály. Děkujeme, že nám potvrzujete, že svou práci děláme dobře. RYCHLE, PROFESIONÁLNĚ a SPOLEHLIVĚ, to jsou naše cíle. A co se týče CEN, zde každý den monitorujeme změny na trhu a snažíme se být přístupnými pro všechny. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

05.02.2018 Xi

výrobky jsou vysoke kvality a odpovídají nejvyšší světové kvaliátě-Reiši doporučuji všem s narušenou imunitou a spatnou funkčostí vnitřních orgánů,játra,slinivka břišní a slezina . děkuji za tento výrobek

Dobré ráno Xi, rád bych Vám jménem společnosti AlfaFit vyjádřil velké poděkování nad slovy, která byla pronesena ve vašem shrnutí naší práce. Děláme maximum, aby naše produkty byly prvotřídní kvality a nové vybíráme se zaměřením na mnoho parametrů, které musí splnit. Jsem rád, že jsme naplnili vaše očekávání a věřím, že i nadále se budeme setkávat na našich stránkách. Rádi Vám poradíme s výběrem či dotazem. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Přeji ať Vám zdraví slouží, Reishi podporuje váš organismus a těším se naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

05.02.2018 patricie

rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den patricie, dovolte mi Vám poděkovat za Vaši krásnou recenzi a pevně věřím, že při vaší příští objednávce to dotáhneme na 100%. Jsem velmi rád, že jsme vyřídili i vaši objednávku v co nejkratším možném čase, což je ostatně jeden z našich cílů v péči o naše zákazníky. Věřím, že bude spokojenost i s vámi vybranými produkty a až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám příjemný a pohodový den. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

05.02.2018 VZ

Perfektní komunikace, dodací podmínky, vztřícnost :-) Mohu jen doporučit :-)

Dobré ráno, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým, tolik chvály. Děkujeme, že nám potvrzujete, že svou práci děláme dobře. RYCHLE, PROFESIONÁLNĚ a SPOLEHLIVĚ, to jsou naše cíle, které máme nastavené jako jedny z mnoha vůči našim zákazníkům. Velmi si proto vážíme vašeho doporučení a doufám, že i do budoucnosti naplníme vaše očekávání. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

05.02.2018 asuff

Rychlost dodání, dobré ceny, dobrý výběr.

Doporučuji ostatním.

Dobré ráno Asuff, předně velmi děkuji za krásnou recenzi. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že CENY a RYCHLOST DODÁNÍ je u nás na vysoké úrovni. Ohledně šíře sortimentu, na té neustále pracujeme a proto nás sledujite i nadále:-) Věřte mi, celý náš tým dělá maximum pro Vaši spokojenost - pro spokojenost našich zákazníků. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, naplníme opět vaše očekávání. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového dne a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, váš zákaznický poradce

04.02.2018

rychlé vyřízení objednávky dokonalé zabalení zásilky - minim.rizika poškození vstřícnost a velmi dobré ceny kvalitní zboží

Dobrý den, tolik krásných slov v jedné recenzi. DĚKUJEME, opravdu si toho vážíme a jsem za to rád, že mohu krásná slova předat týmu. Co se týče RYCHLOSTI - ano, můžeme si ji dovolit, máme totiž 99% zboží skladem a děláme maximum, naši skladníci dělají maximum, aby bylo zboží brzy u Vás a to BEZPEČNĚ ZABALENÉ! Do našeho sortimentu se snažíme zavádět KVALITNÍ produkty spjaté jak s přírodou, tak se sportem. Naše portfolio je široké a tento rok věřím, jej opět rozšíříme. Proto nás i nadále sledujte. Těším se brzy naviděnou na našich stránkách. Za společnost AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

04.02.2018

Rychlé dodání, beru již pravidelně, dobrá zkušenost

Dobré ráno, rád bych Vám jménem společnosti ještě jednou poděkoval za vaši objednávku a velmi mně těší, že byla doručena včas a RYCHLE. Ještě více si vážíme našich věrných zákazníků a proto vám dkěuji za důvěru a krásná slova. Předám je hned celému týmu. Děkujeme za KLADNOU recenzi a věřte mi, 5 hvězd je pro nás závazkem. Udéláme maximum, abychom i při dalších objednávkách naplnili vaše očekávání. Těším se naviděnou na našich stránkách a přeji příjemný den a pevné zdraví. Za tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce

03.02.2018 monča

rychlost vyřízení, dobrá komunikace s obchodem

Dobré dopoledne Mončo, rád bych Vám poděkoval za krásnou recenzi, plný počet 5* je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře a hlavně - kvalitně v očích našich zákazníků, na kterých nám záleží nejvíce. Děkuji proto za DOPORUČENÍ našeho e-shopu a předám dnes zprávu celému týmu. Budou velmi potěšení. Velmi nás těší, že bylo využito Vašich služeb a doufám, že i při příštích objednávkách naplníme Vaše očekávání nejvyššího standardu. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodu. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce

03.02.2018

Byl to můj první nákup, výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky.

Dobrý den, rád bych Vám ještě jednou poděkoval jménem společnosti AlfaFit za Vaši objednávku a popřál Vám příjemný den. Velmi mne těší, že KOMUNIKACE a RYCHLOST stavíte do popředí. Ostatně, jsou to jedny z našich mnoha cílů, na kterých neustále pracujeme. Rychlost vyřízení objednávky si pak můžeme dovolit, jelikož 99% zboží máme skladem a ihned po přijetí objednávky Vám můžeme zboží zaslat :-) Věřím, že i nadále nám zachováte přízeň a já osobně se budu těšit naviděnou na našich stránkách. S pozdravem a přáním pevného zdraví Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.02.2018

Rychlé dodání Možnost platit při převzetí zboží

Dobré ráno, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým, tolik chvály. Děkujeme, že nám potvrzujete, že svou práci děláme dobře. RYCHLE, PROFESIONÁLNĚ a SPOLEHLIVĚ, to jsou naše cíle, které máme nastavené jako jedny z mnoha vůči našim zákazníkům. Plných 5 hvězd je pro nás závazkem do budoucnosti. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

01.02.2018

Blízko zastávky tramvaje.

Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Snažíme se být našim zákazníkům co nejblíže a to jak komunikací, tak výdejními místy. Jsem velmi rád, že byl věnován čas vyplnění dotazníků a co víc, plný počet 5 hvězd je pro nás závazkem do budoucnosti a při příštích objednávkách uděláme maximum, abychom tento závazek naplnili. Děkuji za váš čas a přeji příjemný a pohodový den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

01.02.2018 Irena

Rychle doručení od zaplacení objednávky.

Dobré ráno Ireno, děkuji Vám nejen za vaši objednávku, ale taktéž za milá slova a krásné hodnocení... Věřím, že i při příští objednávce to dáme na 5* a hlavně, potvrdíme náš skvělý servis :-) Děláme maximum a jsem rád, že se nám to daří. Těší mě, když mohu předat KLADNOU recenzi celému týmu. Děkuji Vám za objednávku a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

31.01.2018 Baja

Spokojena,ochota pracovnic obchodu Alfa Fit.

Dobrý den Baja, moc Vám děkuji za krásnou recenzi. Zahřeje u srdce a věřte mi, předám kolegyním Vaši zprávu. Budou nadšené, že mohli pomoci i Vám. Cílem, jedním z mnoha našich cílů, je poskytovat perfektní zákaznický servis, protože pro koho jiného než pro Vás to děláme. Naším cílem je SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK a proto mne velmi těší, že se nám to daří. Děkuji ještě jednou nejen za objednávku, ale i váš čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku spokojenost. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, klid a pohodu a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce

31.01.2018

obrovský výběr od mnoha firem, přehledný web, špičkové ceny okamžitá reakce na objednávku, super krátká doba doručení v nabídce balení, která nejsou běžně dostupná, jsou supervýhodná

absolutně žádná

Dobrý den, vaše recenze se tak nádherně čte - DĚKUJEME! Velmi si vážíme vašich slov a je mi nesmírnou ctí Vám osobně poděkovat za krásná slova, která předám ihned celému týmu. Jsou pro nás zárukou, že svou práci odvádíme na vysoké úrovni, avšak nebojte, nezaspíme a budeme na kvalitě našich služeb i šíři sortimentu neustále pracovat. Doufám, že s vámi vybranými produkty bude spokojenost taktéž a až příjde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, mnoho lásky a štěstí a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce

30.01.2018 Jana

Rychlost, ceny, kvalita

Zadna

Spokojenost jako vzdy :)

Dobré dopoledne jANO, předně děkujeme za Vaši objednávku a osobně mne velmi těší Vaše zpětná vazba a čas, který byl věnován dotazníku. Věřte mi, každá dobrá zpráva je pro nás impulsem do naší práce, proto je mi potěšením, že mohu celému týmu předat POCHVALU právě od Vás a to nejen za rychlost, ale i kvalitu a cenu. Děláme vše pro to, aby bylo zboží co nejdříve u svého příjemce, pečlivě zabalené a v pořádku. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a spokojenost s vybranými produkty. Za tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

30.01.2018 duchacek

Rychlost dodání zboží

Dobré ráno přeji, předně Vám chci za celou společnost poděkovat, velmi si vážíme času, který byl věnován vyplnění dotazníku. A co víc, vaše KLADNÉ HODNOCENÍ ohledně rychlosti dodání zboží je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Snažíme se každám dnem být lepší a děláme maximum pro spokojenost našich zákazníků. S radostí předám vaši zprávu týmu... Věřím, že spokojenost bude i na straně Vámi vybraných produktů a až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte... Přeji Vám příjemný vstup do nového roku, pevné zdraví a opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

29.01.2018

Rychlost dodání Dobrá cena

Dobré ráno Vám přeji, předně Vám chci poděkovat za Vaši objednáku, každé si velmi vážíme a vždy děláme maximum, aby byl náš zákazník spokojen. Proto mne osobně velmi těší vaše KLADNÁ recenze a plný počet hvězdiček. Děkuji Vám za celý tým. Mám radost, že celý proces objednávky proběhl dle vašich představ a taktéž CENA byla dobrá :-) Na přehlednosti, rychlosti a taktéž na cenách pracujeme každý den, ostatně, děláme to právě pro Vás. Doufám, že s produkty budete spokojenost a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit Vám přeje pevné zdraví, klid a pohodu, Tomáš, váš zákaznický poradce

28.01.2018

Vše, co jsme chtěli.

Dobré ráno, velmi mě těší Vaše recenze a jsem rád, že jsme naplnili Vaše očekávání. Na přehlednosti a rychlosti dodání zapracujeme, aby to bylo příště za plný počet hvězd. Oceníme jakékoliv připomínky, našich zákazníků a jejich názoru si velmi ceníme. Děkuji za Vaši objednávku, děkuji za čas věnovaný dotazníku a přeji Vám příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

28.01.2018

Nízké ceny, rychlá doprava

Neberou platby kartou

Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi a rád odpovím na Váš dotaz. Ostatně, již jeden z důvodů, proč nebereme platby kartou, byl uveden. A to jsou NÍZKÉ CENY. Pokud bychom platbu kartou zavedli, byli bychom nuceni zdražit a to není našim cílem. Jako alternativu nabízíme platbu převodem, která je v dnešní době prakticky stejně rychlá, jako platba kartou :-) A její zrychlení očekáváme již brzy, pokud vše klapne. Děkujeme proto za krásnou recenzi a věřím, že i do budoucna se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám pevné zdraví, klid a pohodu a za tým společnosti AlfaFit se loučí Tomáš, váš zákaznický poradce

27.01.2018

Velmi rychlé vyřízení objednávky.

Dobrý den, dovolte mi Vám poděkovat za Vaši krásnou recenzi. Jsem velmi rád, že jsme vyřídili i vaši objednávku v co nejkratším možném čase, což je ostatně jeden z našich cílů v péči o naše zákazníky. Věřím, že bude spokojenost i s vámi vybranými produkty a až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám příjemný a pohodový den. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

27.01.2018

Zboží dorazilo během 2 dnů.

Dobrý den, rád bych Vám poděkoval jménem společnosti AlfaFit za velmi příjemnou - krásnou recenzi na naše služby... Věřte mi, děláme vždy maximum, aby objednávky našich zákazníků, kteří jsou u nás na prvním místě, vždy odcházeli co nejdříve do místa určení. Snažíme se dělat maximum, abychom byli rychlí a přesní. Jsem rád, že se nám to daří... Dovolte mi popřát Vám nejen spokojenost s produkty, které byly nakoupeny u nás, ale taktéž pevné zdraví a radost ze života. Děkuji za celý tým společnosti AlfaFit a přeji příjemný den. Na viděnou se těší Tomáš, Váš zákaznický poradce

26.01.2018 jitkamina

rychlé doručení

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a předám celému týmu skladníků hned zítra velkou pochvalu :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

25.01.2018

Dobrý den,vynikající služby,rychlost dodání,příznivé ceny,určitě budu doporučovat a sama využívat vašich skvělých služeb,s přáním hezkého dne VÁGNEROVÁ ŠÁRKA

Dobré ráno Šárko, moc Vám děkujeme za velmi příjemnou recenzi. Naše ráno v práci je hned krásnější, ostatně, předal jsem vaší zprávu celému týmu a velmi si jí vážíme. Děkujeme za pochvalu, zejména VYNIKAJÍCÍ SLUŽBY nás velmi těší... A budeme rádi, pokud nás doporučíte i vašim kamarádům a kamarádkám.... Věříme, že i v jejich případě uděláme maximum pro jejich spokojenost. Ostatně, našich ZÁKAZNÍKŮ si velmi vážíme :-) A budeme se těšit i na Vaši návštěvu. Přeji Vám příjemný den, pohodový víkend a pevné zdraví ♥ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, Váš zákaznický poradce

25.01.2018

Super ceny

Dobré ráno, děkujeme Vám za krásnou recenzi a věřím, že nejen cena rozhodla v náš prospěch. Snažíme se s cenou pracovat na každodenní bázi a reagovat na změny na trhu tak, aby byly naše ceny námi nabízených produktů vždy k zákazníkům přívětivé. Ostatně, vše co děláme, děláme právě pro Vás - naše ZÁKAZNÍKY a velmi si proto vážíme vaší zpětné vazby. Je pro nás zárukou, že se nám to daří. Doufám, že s produkty bude spokojenost a až přijde správný čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám příjemný a pohodový den. Pevné zdraví a krásný víkend přeje za společnost AlfaFit Tomáš, Váš zákaznický poradce

24.01.2018

Skvělá komunikace, rychlé dodání zboží

Dobré ráno přeji, rád bych Vám poděkoval nejen za Vaši objednávku, ale i čas, který byl věnován vyplnění dotazníku spokojenost. Nesmírně si ho Vážím a velmi mne těší, že pro náš vyšel KLADNĚ. Děkuji za POCHVALU komunikace a rychlosti dodání zboží. To jsou 2 z našich mnoha cílů, které si klademe vůči našim zákazníkům a jsem velmi rád, že se nám je daří plnit. Dovolte mi popřát Vám i celé rodině pevné zdraví a budu se opět brzy těšit naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

23.01.2018

velmi rychlé vyřízení zakázky, objedníno večer, 2. den v 17 hod bylo k připraveno k osobnímu odběru

Dobré ráno, rád bych Vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za Vaši krásnou recenzi na naše služby. Velmi mne těší, že oceňujete naši rychlost dodání, jelikož na této části prodejního procesu pracujeme velmi intenzivně a snažíme se vždy, aby bylo zboží co nejrychleji u našich zákazníků. Máme 99% zboží skladem a věřte nám, děláme maximum :-) Proto děkuji, že mohu předat našemu týmu skladníků pochvalu a Vám přeji spokojenost s produkty z našeho e-shopu. Neváhejte se na nás opět kdykoliv obrátit. Jsme tu pro Vás. Za společnost AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

22.01.2018 Novak

Kupuji tak už léta

Dobré ráno, rád bych Vám jménem společnosti poděkoval nejen za Vaši objednávku, ale taktéž čas věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme a doufám, že i nadále naplníme vaše očekávání na naše služby. Děláme maximum, aby byli naši zákazníci spokojeni vždy. Naším cílem je poskytovat 100% servis a zachovat si osobní přístup. Děkuji proto za vaše ocenění a těším se naviděnou opět na našich stránkách. Přeji Vám příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

21.01.2018

výhodná doba k převzetí, pro mne dobrá dostupnost cesty z domova do výdejny, ochotný personál, nikdy nebyly problémy s předáním objednávky

Dobré ráno, Vaše recenze na náš obchod mne velmi potěšila. Snažíme se být každý den blíž a blíž našim zákazníkům, dělat maximum pro jejich spokojenost a poučit se z jejich podnětů. Jsem velmi rád, že vše proběhlo dle představ a získali jsme plný počet 5* :-) Doufám, že i s Vámi vybranými produkty zavládne spokojenost a až příjde ta správná chvíle, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Budu se těšit naviděnou na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ kde i příště uděláme maximum, aby bylo vše dle Vašich představ. Přeji Vám pevné zdraví, krásný vstup do nového týdne a za celý tým se loučí Tomáš, zákaznický poradce

20.01.2018

Doporučuji všem . Všechno ok!!!

Dobré ráno, rád bych Vám poděkoval za krásnou recenzi, plný počet 5* je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře a hlavně - kvalitně v očích našich zákazníků, na kterých nám záleží nejvíce. Děkuji proto za DOPORUČENÍ našeho e-shopu a předám dnes zprávu celému týmu. Budou velmi potěšení. Velmi nás těší, že bylo využito Vašich služeb a doufám, že i při příštích objednávkách naplníme Vaše očekávání nejvyššího standardu. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodu. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

19.01.2018 Mil

možnost osobního vyzvednutí dobré ceny Rychlé zaslání zboží

S obchodem jsem spokojena, zboží bylo vypraveno a doručeno k vyzvednutí již druhý den. Doporučuji.

Dobrý den Mil, velmi mě těší Vaše recenze a hned zítra ji předám celému týmu. Budou potěšení. Mě osobně velmi těší, že jste byla SPOKOJENA s našimi službami a věřím, že i při příštích objednávkách naplníme Vaše očekávání. Ostatně, vše co děláme, děláme zejména pro naše zákazníky. Děkuji proto ještě jednou za Vaši objednávku a čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Přejí Vám i celé rodině pevné zdraví a brzy naviděnou se těší Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

19.01.2018

mam to privezene az domov

Dobré ráno, rád bych Vám ještě jednou poděkoval za Vaši krásnou, milou recenze. Jsem velmi rád, že bylo využito právě našich služeb a s expedicí byla spokojenost. Právě rychlost a přívětivost z hlediska dodání zboží je pro nás jedním z hlavních cílů. Děkuji proto za potvrzení, že svou práci odvádíme dobře a ke spokojenosti zákazníka, na kterém nám vždy záleží. Budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách a přeji příjemný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.01.2018 Jiří

Super

Nízké ceny, velký výběr a velmi rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den Jiří, rád bych Vám ještě jednou poděkoval jménem společnosti AlfaFit za Vaši objednávku a popřál Vám příjemný den a pevné zdraví. Velmi mne těší, že jsou pro Vás, naše zákazníky, CENY velmi PŘÍVĚTIVÉ. Každý den monitorujeme stovky produktů a upravujeme ceny dle trhu, i proto jsou mnohé z našich produktů nejlevnější a to včetně poštovného. Náš sortiment se snažíme neustále rozšiřovat tak, aby odpovídal nejnovějším trendům, proto nás i nadále sledujte :-) Vaši chválu na rychlost pak předám našim skvělým skladníkům, jak je vidět, odvádí skvělou práci. Věřím, že i nadále nám zachováte přízeň a já osobně se budu těšit naviděnou na našich stránkách. S pozdravem a přáním pevného zdraví Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

18.01.2018

Vše OK

Dobré ráno, velmi mě těší Vaše recenze a jsem rád, že jsme naplnili Vaše očekávání. Na přehlednosti zapracujeme, aby to bylo příště za plný počet hvězd. Oceníme jakékoliv připomínky, našich zákazníků a jejich názoru si velmi ceníme. Děkuji za Vaši objednávku, děkuji za čas věnovaný dotazníku a přeji Vám příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.01.2018

Vse OK.

Dobré ráno, velmi mě těší Vaše recenze a jsem rád, že jsme naplnili Vaše očekávání. Na přehlednosti zapracujeme, aby to bylo příště za plný počet hvězd. Oceníme jakékoliv připomínky, našich zákazníků a jejich názoru si velmi ceníme. Děkuji za Vaši objednávku, děkuji za čas věnovaný dotazníku a přeji Vám příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

16.01.2018

rychlé

Dobrý den, rád bych Vám ještě jednou poděkoval za Vaši objednávku a současně taktéž za KLADNÉ HODNOCENÍ, které nejen mne, ale celý náš tým potěšilo. Je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme dobře a věřím, že i při dalších objednávkách naplníme Vaše očekávání. Přeji Vám spokojenost s Vámi vybranými produkty a budu se těšit naviděnou opět u nás. Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

15.01.2018

Rychlre a profesionalni Spolehlivi

Dobré ráno, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým, tolik chvály. Děkujeme, že nám potvrzujete, že svou práci děláme dobře. RYCHLE, PROFESIONÁLNĚ a SPOLEHLIVĚ, to jsou naše cíle, které máme nastavené jako jedny z mnoha vůči našim zákazníkům. Děkuji proto, že jste jmenoval právě tyto atributy. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

15.01.2018 madla

Všechno v pořádku,velmi rychlé.Pro mě až zbytečně rychlé,nepotřebuji přivést zboží už včera.

Dobrý den, děkujeme za KLADNOU recenzi, vždy děláme maximum, aby bylo zboží u našich zákazníků včas. Pokud chcete upravit datum dodání či jej posunout, stačí nám do poznámky u objednávky tuto informaci vepsat. Těší mě, že jsme "až moc rychlí" :-) Takovou pochvalu nám ještě nikdo nikdy nenapsal. Děkujeme za kladnou recenzi a věřím, že i příště se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám pevné zdraví a klid a pohodu v tomto roce. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

15.01.2018

Byla to nejnižší cena

Nevím

Dobrý den, rád bych Vám ještě jednou poděkoval jménem společnosti AlfaFit za Vaši objednávku a popřál Vám příjemný den. Velmi mne těší, že jsou pro Vás, naše zákazníky, CENY velmi PŘÍVĚTIVÉ. Každý den monitorujeme stovky produktů a upravujeme ceny dle trhu, i proto jsou mnohé z našich produktů nejlevnější a to včetně poštovného. Věřím, že i nadále nám zachováte přízeň a já osobně se budu těšit naviděnou na našich stránkách. S pozdravem a přáním pevného zdraví Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

14.01.2018

Jsem spokojena,zboží bylo doručeno d

Dobrý den, velmi mne těší, že jste byla SPOKOJENA s našimi službami. Děláme maximum, aby bylo zboží vybrané našimi zákazníky vždy v pořádku a v co nejkratším čase doručeno. Věřím, že až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Přeji Vám za celý tým společnosti AlfaFit pevné zdraví a klid a pohodu i v roce 2018. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

14.01.2018

Rychlé dodání, mohu jen doporučit.

Dobré ráno, předně Vám chci poděkovat za KRÁSNOU RECENZI. Velmi si jí vážíme a je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Vše děláme pro naše zákazníky a maximálně se soustředíme na naše cíle, kdy jedním z nich je i RYCHLOST DODÁNÍ. Máme 99% zboží skladem a proto si ji můžeme dovolit :-) Děkuji Vám za sebe i celý tým a přeji celé rodině i Vám pevné zdraví, radost ze života a budu se těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

14.01.2018

rychlost

Dobré ráno, předně Vám chci poděkovat za Vaši objednávku a čas, věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si Vaši KLADNÉ zpětné vazby vážím a jsem velmi rád, že jsme naplnili očekávání RYCHLOSTI dodání produktů. Věřte mi, děláme maximum, abychom vždy naplnili očekávání našich zákazníků a jsem velmi rád, že se nám to daří. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, radost ze života a budue se opět brzy těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

10.01.2018 hanasek

S formou objednávky i dodávkou zboží jsem naprosto spokojena. Vše přehledné a rychlé.

Dobré ráno Vám přeji, předně Vám chci poděkovat za Vaši objednáku, každé si velmi vážíme a vždy děláme maximum, aby byl zákazník spokojen. Proto mne osobně velmi těší vaše KLADNÁ recenze a plný počet hvězdiček. Děkuji Vám za celý tým. Mám radost, že celý proces objednávky proběhl dle vašich představ a jste SPOKOJENA. Na přehlednosti, rychlosti a taktéž na cenách pracujeme každý den, ostatně, děláme to právě pro Vás. Doufám, že s produkty budete spokojena a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit Vám přeje pevné zdraví, klid a pohodu, Tomáš, zákaznický poradce

10.01.2018 Aleš

Rychlé dodani

Dobré ráno Aleši, děkuji Vám nejen za vaši objednávku, ale taktéž za milá slova a krásné hodnoce... Věřím, že při příští objednávce to dáme již na 5* :-) Děláme vždy maximum, aby naši zákazníci byli spokojeni a těší mě, když mohu předat KLADNOU recenzi celému týmu. Děkuji Vám za objednávku a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

10.01.2018

obchod je vstřícný a dobré zbožé

Dobré ráno, děkujeme za Vaši krásnou recenzi, velmi si jí vážíme a já věřím, že i při dalších nákupech bude oboustranná spokojenost. Ostatně, nám na našich zákaznících velmi záleží a jsem velmi rád, že právě VSTŘÍCNOST zazněla v komentáři na naše služby. Věřte mi, děláme vždy maximum pro spokojenost našich zákazníků a jsem velmi rád, že se nám to daří. Přeji Vám příjemný den, pevné zdraví a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

09.01.2018

Velmi rychle

Dobré ráno přeji, rád bych Vám jménem celé společnosti poděkoval za Váš čas věnovaný recenzi, velmi si jí vážíme a je motorem do naší další práce. Ostatně, naším cílem je vše dělat přesně, RYCHLE a ke spokojenosti našich zákazníků. Doufám, že s Vámi vybranými produkty zavládne spokojenost a i v budoucnosti se obrátíte na nás, specialisty na zdravý životní styl a sport. Přeji Vám jménem celé společnosti pevné zdraví, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

09.01.2018 jitka

Do kamenného obchodu je třeba dojet, jsem ze vsi. Poté často zboží právě není, bude za týden atd. U vás si objednám více kusů a cena poštovného se rozloží.

Dobrý den Jitko, velmi nás těší Vaše zpětná vazba a děkujeme, že jste s námi SPOKOJENA. Děláme maximum, aby byl nákup u nás výhodný a pohodlný, máme 99% zboží skladem a proto můžeme expedovat ihned po přijetí objednávky. Cena poštovného je věřím příjemná, nicméně i tady pracujeme na zlepšení :-) Věřím, že i nadále budete naší spokojenou zákaznicí a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním pohodového dne a pevného zdraví Tomáš, zákaznický poradce

08.01.2018 Martina

Opravdu rychlá reakce a dodání objednávky

Dobré ráno Martino, rád bych Vám ještě jednou poděkoval jménem celé společnosti za Vaši objednávku a čas, který jste strávila při vyplnění dotazníku spokojenosti. A co víc, Vaše KLADNÉ hodnocení odráží naše cíle, které máme nastavené vůči našim zákazníkům. Tedy RYCHLOST a VSTŘÍCNÁ KOMUNIKACE. Děkuji Vám za krásné hodnoce, dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodu a klid v novém roce a budu se opět brzy těšit naviděnou na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ S pozdravem a přáním krásného dne, Tomáš, zákaznický poradce

08.01.2018 S.R.

rychlé jednání , dobrá cena

Dobré ráno S.R., děkujeme za KLADNOU RECENZI, velmi si jí vážíme a mne osobně velmi těší, že je na Vaší straně spokojenost jak s rychlostí, tak s CENOU, na které neustále pracujeme a každý den srovnáváme stovky produktů s konkurencí tak, aby byla pro naše zákazníky cena vždy přívětivá! Děkujeme za Vaši recenzi a již nyní se těšíme opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S pozdravem za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

03.01.2018 Vendulav

velký výběr různých značek kosmetických značek co jinde není dobré ceny

Dobré ráno Vendulo, jsem velmi rád, že jste SPOKOJENA s naší šíří sortimentu. Neustále na něm pracujeme, snažíme se přinášet novinky a proto nás i nadále sledujte :-) Věřím, že díky našim cenám, servisu a rychlosti dodání naplníme Vaše očekávání i při dalších objednávkách. Uděláme pro to maximum. Děkujeme nejen za krásnou recenzi, ale i čas věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme a celý tým vždy podobné zprávy velmi potěší! Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, klid a pohodu v novém roce a opět brzy naviděnou, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

01.01.2018 Božena

rychlost dodání (do Vinotéky a ještě možnst nákupu výborného vína s 16% slevou), přesný popis jak se na místo dodání dostat

Kupovala jsem poprvé, obchodní jednání svou vstřícností mile překvapilo!

Dobré ráno Boženo, předně mi dovolte Vám poděkovat za Vaši objednávku. O to víc mne těší Vaše POZITIVNÍ reakce na naše služby a já věřím, že i při další objednávce si zasloužíme plný počet 5 hvězd. Uděláme pro to maximum, to mi věřte. Jsem rád, že mohu celému týmu předat krásná slova, která jste nám napsala a já osobně jsem šťastný, že oceňujete vstřícnost a dostupnost výdejního místa. Věřte mi, děláme maximum pro Vaši spokojenost, pro spokojenost všech našich zákazníků a jsem rád, že se nám to daří. Přeji Vám příjemný a ničím nerušený den. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

31.12.2017

Výborná zkušenost, v době předvánočního shonu balík za 2 dny na poště.

Dobrý den, děkuji Vám za reakci a pochvalu. Věřte mi, děláme maximum, aby byla OBJEDNÁVKA co nejdříve u Vás. Jsem rád, že se nám to daří i v době předvánoční. Dovolte mi Vám poděkovat za Vaši objednávku, popřát vše nejlepší do roku nového a budu se opět za celý tým těšit naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce

30.12.2017

Široký sortiment a rychlé dodání zboží

Dobrý den, předně mi dovolte Vám popřát krásný vstup do nového roku, roku 2018. Velmi mne i celý tým těší, že šíře našeho SORTIMENTU je dostačující, nicméně nebojte, i nadále na něm neustále pracujeme a rosteme :-) Proto i nadále sledujte naše stránky https://eshop.alfafit.cz/ Děkujeme za krásnou recenzi a přeji příjemné první dny roku 2018. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

30.12.2017 Ilisek

Velmi dobrá komunikace s AlfaFIT,a zboží druhý den po objednání jsem měla doma.Já jsem velmi moc spokojená

Dobré odpoledne, předně velmi děkuji za krásnou recenzi. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že KOMUNIKACE a RYCHLOST DODÁNÍ je u nás na vysoké úrovni. Věřte mi, celý náš tým dělá maximum pro Vaši spokojenost - pro spokojenost našich zákazníků. A doprava a komunikace jsou jedním z cílů, na kterých neustále pracujeme. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, budete opět spokojena s našimi službami. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového roku a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, zákaznický poradce

29.12.2017 jana

Rychlé vyřízení, milý a ochotný personál.

Dobré odpoledne Jano, děkujeme za krásné hodnocení našeho e-shopu. Velmi mne těší, že jste byla spokojena jak s RYCHLOSTÍ, tak OCHOTOU a doufám, že až přijde čas, opět se s důvěrou obrátíte na nás. Uděláme maximum, aby i další objednávky proběhly zcela bez komplikací a k Vaší spokojenosti. Přeji Vám, aby pevné zdraví a rodinná pohoda zavládla i v tomto roce a budu se opět brzy naviděnou těšit na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

29.12.2017

vše proběhlo dle představ

Dobré dopoledne, předně mi dovolte Vám popřát za společnost AlfaFit příjemný a pohodový vstup do roku 2018. Zpětně bych Vám rád poděkoval nejen za Vaši objednávku, ale i čas, který byl věnován vyplnění dotazníku spokojenosti. O to víc mne těší, že naše služby dosáhli plného bodového ohodnocení a doufám, že i v roce 2018 naplníme Vaše očekávání. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, pohodový vstup do nového roku a opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

28.12.2017

Spokojenost

Dobré dopoledne, předně děkujeme za Vaši objednávku a za celý tým Vám přeji pevné zdraví, štěstí a pohody v roce 2018. Doufám, že i v tomto roce se s důvěrou svěříte do naší péče. Budu se opět těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ a věřím, že i v roce 2018 u nás najdete vždy to, co hledáte. Přeji Vám pevné zdraví, klid a pohodu a těšíme se na Vás. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

25.12.2017

spokojená

Dobré ráno, předně Vám chci popřát vše nejlepší do nového roku a zpětně poděkovat za Vaši objednávku a čas věnovaný vyplnění dotazníku. Jsem velmi rád a osobně mne těší, že jste byla SPOKOJENÁ s nákupem u nás. Doufám, že až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Uděláme maximum, abychom opět naplnili Vaše očekávání. Přeji Vám pevné zdraví a těším se naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

25.12.2017

Rychlé dodání do výdejny

Dobré ráno přeji, předně Vám chci za celou společnost poděkovat, velmi si vážíme času, který byl věnován vyplnění dotazníku. A co víc, velmi nás těší vaše KLADNÉ HODNOCENÍ rychlosti dodání zboží. Věřte mi, děláme maximum pro spokojenost našich zákazníků. Věřím, že spokojenost bude i na straně Vámi vybraných produktů a až přijde čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte... Přeji Vám příjemný vstup do nového roku, pevné zdraví a opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

24.12.2017 Lumír

Vše proběhlo zcela v pořádku - spokojenost :-)

Dobrý den Lumíre, velmi si vážíme Vaší recenze a těší nás Vaše SPOKOJENOST. Je impulsem do naší další práce! Proto za celý tým děkuji a doufám, že i v roce novém, v roce 2018, nám budete nakloněn. Děkuji za Vaši objednávku, za Váš čas věnovaný dotazníků a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodový vstup do nového roku♥ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

19.12.2017 viera

rýchle, spoľahlivé

Zdravím Vás Viero, moc Vám chceme poděkovat za krásnou recenzi a s ohledem na blížící se svátky, Vám přeji jménem celé společnosti krásné svátky a pohodový čas s rodinou, pevné zdraví a brzy naviděnou na našich stránkách :-) Ať se vámi vybrané produkty osvědčí a neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, jsme tu pro Vás. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

19.12.2017 duška

dobrá cena

nic

o.k.

Dobrý den duška, děláme maximum, aby naše ceny byly přívětivé a dostupné pro všechny. Vaše 4* jsou pro nás impulsem, aby při příští objednávce bylo vše ještě lepší a my si zasloužili plný počet. Děláme pro to maximum, pravidelně ceny upravujeme a já věřím, že i příště se k nám s důvěrou v NEJLEPŠÍ CENY vrátíte. Těšíme se na Vás a přejeme krásný den a pevné zdraví. Za společnost AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

19.12.2017 Jarka

Rychle připraveno k vyzvednutí.

Dobré ráno Jarko, moc a moc děkujeme, velmi si vážíme Vaší recenze a hlavně, je pro nás impulsem do další práce... Děláme maximum, aby se zboží k našim zákazníkům dostalo nejen RYCHLE, ale taktéž v pořádku. Proto věřím, že na základě Vašich zkušeností se opět brzy setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Přeji Vám příjemný den, krásný vstup do svátečních dnů a štěstí a zdraví do dalších let. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

18.12.2017 Aja

Rychlé dodání

Dobré ráno Ájo, moc děkujeme, děkuji za celý tým za KRÁSNÉ HODNOCENÍ. Věřte mi, že si ho velmi vážíme a je pro nás závazkem, abychom i při další Vaší objednávce vyřídili vše rychle a k Vaší spokojenosti. Věřím, že budete s Vámi vybranými produkty spokojena a až přijde čas, opět se na nás s DŮVĚROU obrátíte. Přeji Vám pevné zdraví, pohodové sváteční dny a brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.12.2017

Rychlost vyřízení.

Dobré ráno, za celý náš tým Vám chci poděkovat, plný počet 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme dobře a věřte mi, děláme pro to vždy maximum. Jsem velmi rád, že i v době svátečního náporu se nám podařilo RYCHLE a SPRÁVNĚ vyřídit Vaši objednávku a nezbývá mi, než Vám popřát krásné svátky, pevné zdraví a klid a pohodu do dalších dnů. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

18.12.2017 Dan

Vse v naprostem poradku

Nakupuji pravidelne a pokazde maximalni spokojenost. Rychlost dodani a sortiment na sklade.

Dobré ráno Dane, moc děkuji za krásnou recenzi. Věřte mi, že si naších nových i stálých zákazníků velmi vážíme! Snažíme se vždy o RYCHLÉ dodání a ŠIROKÝ SORTIMENT tak, abychom uspokojili každého návštěvníka. Naším hlavním cílem je udělat maximum právě pro Vás - naše zákazníky a jsem velmi rád, že se nám to daří! Děkujeme za Vaši věrnost a já se budu opět brzy těšit naviděnou na našich stránkách. Jsme Vám kdykoliv k dispozici. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

18.12.2017

možnost osobního vyzvednutí

Dobré ráno, děkuji za celý tým za pochvalnou recenzi a doufám, že při Vaší příští objednávce to bude již za plných 5* :-) Každé KLADNÉ hodnocení je pro nás závazkem vůči zákazníkům a věřím, že i Vy jste byl spokojen s našimi službami. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.12.2017 Petra E

Rychle dodani,dekuji.

Dobré ráno Petro, předně děkuji za náš tým za Vaši objednávku. Velmi si vážíme každé z objednávek, která k nám dorazí a věřte mi, každou s láskou balíme. RYCHLOST si můžeme dovolit, máme 99% produktů skladem a proto ihned po přijetí pracujeme na expedici. Pak je to již otázka dopravce, nicméně jsem rád, že jste byla spokojená s RYCHLOSTÍ DODÁNÍ a věřím, že i s Vámi vybranými produkty. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. S přáním krásných svátků Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.12.2017

Dobré spojení,místo.

Dobré ráno, tímto bych Vám rád poděkoval za Vaši recenzi a čas, který byl věnován vyplnění :-) Velmi mě těší, že naše výdejní místo je na dobrém místě s dobrým spojením. Nicméně věřím, že všechna výdejní místa, ať už pošty nebo služby Uloženky jsou blízko našim zákazníkům. Děláme maximum, aby bylo naše zboží nejen cenově, ale i dopravou blízko. Děkuji za celý tým, zdravíme a přejeme pevné zdraví a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.12.2017 Tomas

rád to vyzvedávám ve Vínečku spolehlivost tradice funguje to léta letoucí

Herbalife zde doporučuji podívejte se při srovnání na gramáž F1

Dobré dopoledne Tomáši, velmi nás těší Vaše zpětná vazba a radost z výdejního místa ve Vinotéce Vínečko :-) Věřte nám, i my toto místo máme rádi. Snažíme se stavět jak na minulosti, tak budovat budoucnost a věřte mi, jsem velmi rád, že oceňujete naši tradici. Děkujeme Vám za Vaši objednávku a již nyní se těšíme opět naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.12.2017

Super jednání.

Krásné dopoledne přeji, děkujeme Vám za skvělou recenzi. Jelikož mám na starosti komunikaci a zákaznický servis, o to více mne těší, že je spokojenost na Vaší straně i s naším servisem... Je to impuls do naší další práce a věřte nám, ta nikdy nekončí. Neustále na sobě pracujeme a děláme maximum právě pro Vás - pro naše zákazníky. Děkujeme ještě jednou za čas i objednávku a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

17.12.2017

rychlé vyřízení objednávky

Dobré dopoledne, za celý tým společnosti AlfaFit Vám děkuji, Vaše recenze nás velmi potěšila a já osobně jsem velmi rád, že se nám daří zboží dodat jak jen NEJRYCHLEJI to jde... Velmi si zakládáme na SPOLEHLIVOSTI a rychlosti dodání zboží a proto mne osobně velmi těší, že vše proběhlo dle Vašich představ. Dovolte mi popřát Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodové svátky. Tomáš, zákaznický poradce společnosti AlfaFit♥

17.12.2017

super

Dobré dopoledne, slovo SUPER je pro nás zárukou, že jsme svou práci odvedli více než dobře a za to Vám děkujeme... Jménem společnosti AlfaFit Vám děkuji nejen za objednávku, ale i za čas, který byl věnován vyplnění dotazníku SPOKOJENOSTI. Velmi si vážíme všech našich zákazníků a proto i Vám popřeji rád pevné zdraví, krásné sváteční dny a jen to nejlepší do života. Za tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.12.2017

rychlost, dobrá komunikace

Dobré dopoledne Vám přeji, dovolte mi poděkovat Vám za celý tým za Vaši krásnou recenzi. Velmi si jí vážíme a děkujeme za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku spokojenosti. Celý tým včetně skladu se snaží, aby bylo zboží rychle a KVALITNĚ připraveno k expedici, tedy co nejdříve u Vás. Ohledně komunikace, děláme maximum, abychom byli naši zákazníkům blíže. Máme jak telefonickou poradku, můžete nás kontaktovat na mailu info@alfafit.cz tak na našem chatu, na který jsme hrdí... Děkujeme Vám a přejeme Vám pevné zdraví, krásné svátky a opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

15.12.2017

super rychlé jednání i dodání

Dobré dopoledne, předně děkujeme za Vaši objednávku a osobně mne velmi těší Vaše zpětná vazba a čas, který byl věnován dotazníku. Věřte mi, každá dobrá zpráva je pro nás impulsem do naší práce, proto je mi potěšením, že mohu celému týmu předat POCHVALU právě od Vás. Děláme vše pro to, aby bylo zboží co nejdříve u svého příjemce, pečlivě zabalené a v pořádku. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a spokojenost s vybranými produkty. Za tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

14.12.2017 Alena

jediný eshop, kde jsem našla Just a nemusela kupovat přes prodejce rychlé dodání

nemožnost platby kartou

Dobré ráno Alenko, tak to se krásně čte, že jste spokojená s naším e-shopem. Věřte nám, děláme co můžeme, abychom Vám nabídli kvalitní zboží za příjemné ceny. Stejně tak i RYCHLE a KVALITNĚ, to jsou naše cíle, na kterých neustále pracujeme... Co se týče platby kartou, pokud bychom tuto možnost zavedli, pak by nám nezbylo nic jiného než s ohledem na poplatky bance ZDRAŽIT naše zboží a proto tuto možnost zavést neplánujeme. Věřím, že i tak je možnost platby ONLINE přes bankovnictví adekvátní náhradou. Děkujeme za Vaši objednávku a těším se brzy naviděnou na našich stránkách. S přáním krásného dne a pevného zdraví Tomáš, zákaznický poradce

Warum hier einkaufen

Warum in unserem Online-Shop einkaufen?

Zuverlässiger Eshop

Blitz-Verarbeitung

Über 120 € Rabatt auf den Transport

Lieferungspunkte

Von Kunden geprüft

Kde nás najdete?

Möchten Sie Nachrichten per E-Mail senden?
Loga

Alfafit

Copyright (c) 2009 - 2017 AlfaFit s. r. o.
All Rights Reserved. www.alfafit.cz ,

Kontakt

tel./fax: +420 220 570 220
 e-mail: info@alfafit.cz

Copyright © www.alfafit.de by Shop5.cz

© www.alfafit.de

Bei der Bereitstellung unserer Dienste handelt es sich um Cookies. Durch die Nutzung unserer Dienste stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Vielen Dank.   Mehr Informationen