Version de
Version cz
Version de
Version en
Menge - Artikel: 0 0,00 EUR

Recenze obchodu

21.11.2017

Rychlý a spolehlivý

20.11.2017

Velmi ochotný a vlídný zákaznický servis

Dobrý den přeji, chci Vám poděkovat za Vaše milá slova a krásnou recenze. Je radost si Vaše řádky číst a vědět, že jste byla spokojena s našimi službami. Naším cílem je spokojený zákazník a proto mě o to více těší, že mohu celému týmu předat Vaše krásná slova. Věřte mi, je to impulsem do další práce a já doufám, že i při Vaší příští návštěvě na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ budete opět spokojena jak se SORTIMENTEM, tak s našimi CENAMI. Těšíme se na Vás a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

20.11.2017

Rychlost dodání

Dobré odpoledne, dovolte mi Vám upřímně poděkovat za Vaši důvěru a zejména pak za vaši objednávku, kterou jste svěřila do našich rukou. Velmi si jí vážíme a o to víc je nám ctí, že jste věnovala svůj čas pochvale našich služeb. RYCHLOST DODÁNÍ je jeden z našich cílů, na kterém pilně a neustále pracujeme. Optimalizujeme naše procesy tak, aby se k Vám zboží dostalo v co nejkratším čase ;-) Proto děkuji za Vaši zpětnou vazbu a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví a za tým AlfaFit se loučí Tomáš, zákaznický poradce

19.11.2017

rychlé dodání

Dobré odpoledne, velmi mě těší, že jste využila našich služeb a současně, co víc, vážíte si rychlosti dodání zboží. Právě to je jeden z našich cílů - mít zboží vždy skladem a ještě ideálně ten samý den objednávku balit a poslat. Věřím, že budete spokojena jak s Vámi vybranými produkty, tak při dalším nákupu u nás. Doporučím Vám sledovat naši sekci https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56295-0-vyrobky-v-akci.html kde je aktuálně nová akční nabídka platná do 15.11. ;-) Přeji vám příjemný den a pevné zdraví Vám i rodině. Za celý tým AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

18.11.2017

ochotně, pružně, rychle

Dobrý večer, jsem velmi rád, že Vám mohu osobně poděkovat za Vaši KLADNOU RECENZI na služby našeho e-shopu. Za celý tým Vám děkuji a věřím, že se opět brzy uvidíme na našich stránkách :-) Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.11.2017

Rychlost, vše dorazilo v pořádku

Není

Jsem spokojená s tímto obchodem

Dobrý večer, velmi děkuji za celý tým za KLADNÉ hodnocení našich služeb - našeho e-shopu :-) Byly zmíněny 2 body, na kterých opravdu intenzivně pracujeme. Naším cílem je opravdu RYCHLÉ DODÁNÍ, což si můžeme dovolit díky našemu zásobování a následně naši skladníci opravdu s láskou balí každý z balíků. O to víc mě těší, že jste spokojená a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.11.2017 Ludmilka

Pokaždé ,když objednávám,je vše v pořádku.Proto doporučuji.

Krásné sváteční ráno Ludmilko, velmi děkujeme za Váši kladnou recenzi a věřte mi, vážíme si jí a je dalším impulsem do naší práce. Jsme rádi, že jste naší pravidelnou zákaznicí a doufáme, že i při dalších Vašich objednávkách budete spokojena. Děkuji za doporučení našeho e-shopu a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. S pozdravem a přáním krásného dne za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.11.2017

Vše ok, jako obvykle.

Dobré odpoledne, děkujeme Vám za vaši kladnou recenzi, velmi si ji vážíme a je pro nás impulsem do další práce. Z Vašeho hodnocení lze vyčíst, že u nás nakupujete častěji, což mě opravdu těší a velmi si toho osobně vážím. Věřím, že příště opět naplníme očekávání, které jste do nás vkládáte. Přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví. S pozdravem za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

15.11.2017 verushka

dobrá komunikácia , rýchle dodanie tovaru

žiadne

Dobré ráno verushka, včera jsem již nestihl odpovědět a tak reaguji až dnes. Mám vyřídit pozdravy od celého týmu, byli nadšení, že jste byla spokojena a věřte mi, s úsměvem na rtech se pustili do další práce. Rozhodně neusneme a budeme se i nadále snažit poskytovat ten NEJLEPŠÍ SERVIS. Jsem velmí rád, že jste zmínila právě KOMUNIKACI a RYCHLOST DODÁNÍ. Na obou bodech usilovně a neustále pracujeme :-) Jsem rád, že se nám to daří. Přeji Vám pevné zdraví a kdyby Vás přece jen někdy přepadla nemoc, zkuste naši sekci NEDUHŮ, kde máme velmi pěkně roztříděné produkty pro posílení ducha i těla: https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56729-0-nemoci.html Za celý tým Vám přeji pěkný den Tomáš, zákaznický poradce

15.11.2017

Levné zboží, rychlé dodání, komunikace na 1 :-)

Dobré odpoledne, předná Vám chci poděkovat za vaši objednávku a současně vyjádřit slova díků nad krásným slovním hodnocením. Je pravdou, že se snažíme ceny držet na přijatelné úrovni pro všechny a pravidelně je upravujeme podle trhu. Proto mě velmi těší, že je právě cena kladně ohodnocena. Díky našim skladům máme 99% produktů k dispozici a ihned po obdržení objednávky je balíme a zasíláme k Vám. Navíc za super cenu poštovného ;-) Co mě osobně těší nejvíce je KOMUNIKACE, kde se opravdu snažíme. Jsme k dispozici na mailu, telefonu i na online chatu, kde Vám kvalifikovaně poradí naši renomovaní odborníci z oboru. Ještě jednou děkuji jak za vaši objednávku, tak za krásné hodnocení a přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

14.11.2017

Nakupuji zde pravidelně a jsem absolutně spokojená.

Dobré odpoledne, Vaši recenzi si čtu až nyní a předně, chci Vám poděkovat, že jste naším spokojeným zákazníkem. Velmi si vážíme, že se k nám nejen Vy, ale všichni naši zákazníci rádi a s důvěrou vrací. Neváhejte se proto kdykoliv na nás obrátit, ať už s dotazem či přáním. Budu se na Vás těšit opět brzy naviděnou na našem e-shopu. Přeji Vám příjemný den za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

14.11.2017 jirka

Rychlost a dostupnost

Dobré odpoledne Jirko, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. A co víc, celých 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme dobře :-) Za celý tým proto děkuji a slibuji, že neusneme na vavřínech a i nadále se budeme snažit poskytovat TOP SERVIS pro naše zákazníky. Přeji Vám příjemný den a připomínám, že od 16.11. najdete na tomto odkazu nové akční produkty na další měsíc: https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56295-0-vyrobky-v-akci.html Těším se opět naviděnou na našem e-shopu a přeji krásný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

14.11.2017

Vše v pořádku a rychle, naprosto bez problémů dodali, co jsem objednala.

Dobrý den přeji, děkuji Vám za vaši kladnou odezvu na naše služby. Věřte mi, že právě vaše krásná slova nám dodávají chuť a elán do další práce. Velmi si vážíme každé reference, která se nám dostane do rukou. Učíme se z nich, jak být ještě lepší. Jsem rád, že jsme Vám dodali zboží v pořádku a rychle, což je i jedním z našich mnoha cílů. Přeji Vám pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.11.2017

vše ok, rychlé dodání

Dobré ráno, za náš tým bych Vám rád vyjádřil poděkování za vaše kladné hodnocení. Jsem velmi rád, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Ostatně, každá objednávka je pro nás důležitá a dáváme jí náležitou péči. Věřte mi, děláme maximum, abychom zamezili chybám a pokud vzniknou, děláme první poslední, aby byl dopad co nejmenší. Ještě jednou děkuji za Vaši objednávku a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den a jen připomínám, že od 16.11. na Vás čekají nové akční nabídky ZDE: https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56970-0-aktualni-akce.html Za celý tým naší společnosti Vám přeji pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce

13.11.2017 lucie škráčková

rychlá komunikace, rychlé dodání :)

Dobré odpoledne Lucie, den je hned krásnější, když čtu Vaše KLADNÉ HODNOCENÍ našeho e-shopu. Velmi si jej vážím a jdu předat Vaše slova celému týmu. Vystihla jste 2 z našich mnoha cílů, na kterých neustále pracujeme. Snažíme se vždy veškeré dotazy řešit ihned a bez odkladu, abychom zajistili hladký průběh Vaší objednávky. Rychlost dodání souvisí nejen s našimi šikovnými skladníky, ale i dostupností zboží u nás, kdy 99% zboží máme opravdu SKLADEM a čeká na svou příležitost :-) Tímto Vám ještě jednou děkuji za Vaši objednávku, přeji spokojenost s vybranými produkty a nejen Vám, ale i celé rodině pevné zdraví. S přáním pohodového dne za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

12.11.2017

rychlé vyřízení a dodání

Krásné dobré ráno, velmi si vážíme Vaší reakce a zpětné vazby na naše služby. Vystihl jste jeden z našich cílů, tedy RYCHLOST DODÁNÍ, na čemž si zakládáme. Jsem rád, že Vám dorazilo zboží v pořádku a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.11.2017

Rychlé vyřízení objednávky.

Krásné dobré ráno, velmi si vážíme Vaší reakce a zpětné vazby na naše služby. Vystihl jste jeden z našich cílů, tedy RYCHLOST DODÁNÍ, na čemž si zakládáme. Jsem rád, že Vám dorazilo zboží v pořádku a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

10.11.2017 Lucie

Vstřícný přístup, ochota řešit situaci s nedostupným zbožím, rychlé jednání a velmi milá klientská podpora

Dobré ráno Lucie, Vaši zprávu si čtu až teď ale o to více mě potěšila. Hned jdu předat Vaše slova díků celému týmu. Jsem velmi rád, že náš přístup považujete za VSTŘÍCNÝ. Zpětné vazby od Vás si velmi vážíme a i proto máme široké možnosti, jak se s námi spojit, od mailu po klientskou podporu na chatu. Děkujeme za Vaši objednávku a přejeme Vám pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

10.11.2017 Petronius45

Dobré ceny a dostupnost výdejny

nevím o ničem

Dobrý den Petroiusi, jsme rádi, že jste byl s naším obchodem SPOKOJEN a ceníte si našich kvalit. Co se týče našich DOBRÝCH CEN, neustále na nich pracujeme a upravujeme dle trhu. Současně, chceme aby byly produkty dostupné širokému spektru našich zákazníků. Proto děkuji, že jste zmínil naše klady a doufáme, že se opět setkáme na našem webu www.alfafit.cz Přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví a pohodový víkend. Za společnost AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

09.11.2017 Jaromír

Přehledná nabídka Solidní ceny Rychlé dodání

Slušný obchod

Dobré odpoledne Jaromíre, Vaše slova potěšila nejen mne, ale i celý náš tým! Vystihl jste cíle, které máme dlouhodobě stanovené jako prioritu při péči o naše zákazníky, tedy i o Vás. Snažíme se nabídku přehledně třídit a kvalitně popsat, aby každý našel to své. Ceny se snažíme upravovat dle situace na trhu tak, aby byly maximálně příznivé a dostupné pro všechny. A v neposlední řadě, 99% procent produktů máme skladem a tudíž je pro nás rychlá expedice zboží samozřejmostí. Velmi si proto vážím Vaší pochvaly a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, jsme Vám stále k dispozici. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

08.11.2017

rychlé dodání

Dobré ráno, za sebe i celý tým naší společnosti Vám děkuji za krásnou recenzi, která mě osobně velmi potěšila. Právě RYCHLOST DODÁNÍ je jeden z mnoha cílů, na kterých neustále pracujeme a snažíme se dovést k dokonalosti. Proto děkuji za Vaši zpětnou vazbu, velmi si jí cenímě a je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Přeji Vám příjemný den, pevné zdraví a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.11.2017 Michal

Spokojen, doporučuji.

Dobré odpoledne Michale, děkuji za Vaše krásné hodnocení. Nejen já, ale i celý tým si jej nesmírně váží a je to pro nás velký závazek, abychom i příště naplnili Vaše očekávání. Děkuji za DOPORUČENÍ E-SHOPU i ostatním, velmi si toho vážím a věřím, že se opět někdy setkáme na našem e-shopu www.alfafit.cz Přeji Vám pevné zdraví a pohodový den. Za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

06.11.2017 medvěd

Vše fungovalo, není co dodávat.

Zdravím medvěde, tak to je krásné hodnocení hned takto při pondělku. Moc Vám za něj děkujeme a vážíme si ho. Jsem velmi rád, že jste byl SPOKOJEN s našimi službami a pevně věřím, že i Vámi vybrané produkty naplní vaše očekávání. Samozřejmě jsme Vám stále k dispozici pro případné dotazy či přání. Budu se těšit opět brzy naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den a za celý tým společnosti AlfaFit přeje pevné zdraví Tomáš, zákaznický poradce

03.11.2017 Silvie

spolehlivost

Dobrý večer Silvie, tak to je krásná zpráva takto při pátku. Opravdu moc Vám děkuji za Vaše milá slova a plné bodové ohodnocení. Vážím si ho nejen já, ale i celý náš tým. SPOLEHLIVOST je jedním ze základních pilířů, na kterých stavíme. Jsem velmi rád, že jste tento atributi zmínila. Věřím, že budete spokojena s Vámi vybranými produkty a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví. Budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.11.2017 Marek Hanzák

Maximální spokojenost!

Zdravím Marku, i u nás zavládla MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST po tom, co jsem předal Vaše slova celému týmu :-) Vaše recenze nás velmi potěšila a věřte mi, je to impuls do další práce. Ostatně, neustále na sobě makáme, abychom nabídli našim zákazníkům to nejlepší. Přeji Vám pohodový den a budu se opět brzy těšit naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.11.2017 Dynda

Druhé potvrzení objednávky mi skočilo do spamu včetně urgence a následně byla objednávka zrušena. Po tel. dotazu mi byla objednávka reaktivována a po platbě jsem měl zásilku za 2 dny doma. Slečna byla příjemná a velmi ochotná. Obchod jednoznačně doporučuji!

Dobrý den Dyndo, předně, chci poděkovat že i přes komplikace se nám povedlo nakonec najít společnou notu. Bohužel, svět e-mailů a celkově internet si žije svým životem a někdy se stane, že e-mail spadne do spamu. Proto pro všechny naše zákazníky platí, že se mohou kdykoliv obrátit na naši telefoní linku nebo online chat. Velmi si vážím, že jsme mohli Vaši objednávku dotáhnout do zdárného konce. O to víc si pak vážím vašeho doporučení. Celý tým bude nadšený a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Přeji Vám pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

31.10.2017 Aleš

Dobrá přehlednost stránek,solidní komunikace a rychlost dodání....můžu vřele doporučit ostatním kupujícím

Dobrý podvečer Aleši, děkujeme moc za krásnou recenzi. Plných 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme skvěle. Naše stránky prošly přestavbou a tak mě osobně těší, že jste byl spokojen. KOMUNIKACE je jeden z bodů, na které stavíme a jsem rád, že i zde jste neshledal nedostatky. Děkujeme vřele za Vaše doporučení i ostatním, velmi si toho vážíme a přejeme pevné zdraví. Za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

31.10.2017 pavlína

vstřícnost a rychlost

nic

Dobré odpoledne Pavlíno, velmi si vážím vašich slova a POCHVALY na naše služby. Věřte mi, že vstřícnost a rychlost jsou jedny z mnoha bodů, na kterých neustále pracujeme :-) Proto mě osobně i celý tým velmi těší, že jste je zmínila ve vašem hodnocení. Věřím, že spokojená budete i s Vámi vybranými produkty a já se budu opět těšit naviděnou na našem e-shopu. S přáním krásného dne se loučí Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

30.10.2017 Petka8

Zakoupila jsem přípravek, ale účinek budu znát po delší době. Vyřízení bylo rychlé, proto obchod ráda doporučuji.

Dobré ráno Petko, děkujeme za Vaši objednávku a věříme, že produkt naplní Vaše očekávání. Jsme Vám kdykoliv k dispozici, ať už na naší telefonní lince, na e-mailu info@alfafit.cz nebo nově i na CHATU, kde Vám poradí renomovaní odborníci na zdraví a péči o tělo i duši ;-) Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Děkujeme za doporučení, velmi si ho vážíme a doufám, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám krásný a pohodový den, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

30.10.2017

Přehledné internetové stránky, velký výběr zboží, o které mám zájem.

Krásné dobré ráno přeji, děkujeme za slova pochvaly, které se nám dostalo z Vaší strany. Věřte mi, pokaždé když předávám týmu kladné reference, je hned v té práci veseleji. Jsme rádi, že se Vám líbí naše stránky, které v září doznaly změn a jsou nyní PŘEHLEDNĚJŠÍ. Co se týče výběru zboží, na jeho rozšiřování neustále pracujeme a snažíme se nabízet ty produkty, o které je zájem. Kdokoliv může poslat podnět, budeme rádi za tipy na NOVINKY, které rádi zařadíme do sortimentu :-) Přejeme Vám pevné zdraví a pohodový den, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.10.2017 Robert Dobrovolný

rychlé a správné vyřízení objednávky o žádné nevím

mohu tento obchod bez výhrad doporučit

Dobrý den Roberte, předně, děkuji za Vaše hodnocení. Vážím si ho nejen já, ale celý náš tým. Co víc si přát, než plný počet 5* za naše služby ;-) Jeden z Vašich bodů se týká RYCHLOSTI a SPRÁVNOSTI vyřízení. Věřte mi, to je jeden z našich cílů, které se snažíme každý den plnit při péči o objednávky našich zákazníků! Jsme rádi, že se nám to daří. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a hlavně Vám spokojenost s produkty, které jste si objednal. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

29.10.2017 thundercatt

perfektní konzultace online. Děkuji.

vzal bych i rukavice, škoda, že není kompletní fitnes sortiment

perfektní komunikace + solidní ceny = spokojenost

Dobré ráno, děkujeme za Vaši recenzi a věřte mi, předám ji ihned celému týmu. Vaše SPOKOJENOST je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Na našem online chatu máme lidi, kteří se Vám budou věnovat kdykoliv, jsem rád, že jste jej využil a byl jste spokojen. Co se šíře sortimentu týče, Váš podnět evidujeme a děláme vše pro rozvoj šíře sortimentu. Hledáme pro Vás kvalitní produkty za pěknou cenu a to chvíli zabere ;-) Ale fitness sortiment do budoucna určitě poroste a věříme, že časem naplníme i tento segment. Děkujeme za Váš podnět a současně, vážíme si vaší objednávky. Věřím, že budete spokojen. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

28.10.2017

Spolehlivost a rychlé dodání

Dobré dopoledne, děkujeme za Vaši kladnou recenzi, které si opravdu velmi vážíme. Jsme rádi, že právě SPOLEHLIVOST a RYCHLOST DODÁNÍ je u Vás kladně vnímána. Jsou to jedny z našich firemních cílů. Spolehlivě dodat zboží až k Vám v co nejkratším možném čase. Zákazník je u nás na prvním místě a jsme rádi, když se nám dostane do rukou zpětná vazba, která potvrzuje, že to má smysl. Chci Vám prostřednictvím této zprávy poděkovat za celý náš tým. Hned v pondělí předám Vaše slova obchodnímu oddělení včetně našich skladníků, kteří s láskou balí každou ze zásilek ;-) Za sebe Vám přeji spokojenost s vybranými produkty a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

27.10.2017 Hanka

Nevím , co bych dodala. Bez problému a rychle. Možná tak akorát poštovné - mohlo by být nižší, ale to asi stejně nepůjde a navíc nemám objednávky extra vysoké.

Krásný podvečer Hanko, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si ho vážíme ;-) Jsme rádi, že vše bylo BEZ PROBLÉMŮ a vaše zboží dorazilo v pořádku a hlavně rychle. Máme 99% zboží skladem a tak si to můžeme dovolit ;-) Co se týče poštovného, aktuálně je pro Vás nejvýhodnější zvolit Českou poštu a platbu předem, pak jsme na ceně 59,- za zásilku, při ceně nad 3000,- je DOPRAVA ZDARMA. Nicméně pracujeme na všech možnostech, jak Vám zlevnit poštovné pro ještě větší spokojenost. Děláme maximum pro spokojenost našich zákazníků, tedy i Vás. Přeji Vám pohodový víkend a za celý tým společnosti AlfaFit děkuji. Tomáš, zákaznický poradce

26.10.2017 Ivik

Rychlost

Krásný den Iviku přeji, Vaše kladné hodnocení potešilo celou firmu, vždyť RYCHLOST DODÁNÍ, to je v dnešní době základ a jsem opravdu rád, že Vám zboží dorazilo rychle, kvalitně a hlavně, že jste si vybrala právě u nás. Tímto Vám DĚKUJI za objednávku a budu se těšit opět někdy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

25.10.2017 Jan Huber

Doporučuji.Jsem spokojen.

Dobrý den Jane, jsem velmi rád, že Vám mohu poděkovat za vaše hodnocení, kdy jste s naším e-shopem SPOKOJEN. Velmi si tohoto hodnocení vážím a zítra předám vaše slova celému týmu. Věřím, že se opět brzy uvidíme na našem e-shopu. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit s dotazem, jsme Vám stále k dispozici ;-) Přeji Vám pohodový závěr dne. Za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

24.10.2017 Pavla Ďurčová

V pátek jsem objednala, v pondělí dopoledne jsem již zboží měla za skvělou cenu. (Objednávku jsem 2x telefonicky upravovala a přiobjednávala zboží. Pracovnice byly velmi milé a vstřícné i přesto, že musely objednávku 2x upravit a vystavit nanovo.)

Dobrý den Pavlo, jsem velmi rád, že jste SPOKOJENA s naším obchodem a formou komunikace ze strany našeho týmu. Věřte mi, děláme VŠE pro spokojenosti zákaznika a o to víc si ceníme Vaší recenze. Děkujeme Vám za objednávku a neváhejte se na nás kdykoliv s důvěrou obrátit. Běžím předat týmu Váš ohlas. Věřím, že budou stejně nadšení, jako já. Přeji Vám pevné zdraví, pohodový den a budu se těšit naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.10.2017

spokojen

Vážený zákazníku, děkujeme, že jste byl SPOKOJEN s naším obchodem. Děkuji za celý tým za Vaše kladné hodnocení a budu se těšit opět brzy naviděnou na našem e-shopu. Přeji Vám příjemný den, pevné zdraví a pohodový vstup do pracovního týdne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.10.2017 Anna

Ochota vyhovět, milé jednání.

Zdravím Anno, moc děkujeme za krásná slova. Jsem rád, že oceňujete naše jednání a komunikaci vůči zákazníkovi. Je to jeden z našich pilířů, na kterém chceme stavět náš obchod a těší mě, že se nám to daří. Vaše slova potěší celý tým, hned jim jdu předat chválu. Budou stejně nadšení jako já. Za sebe a celý tým děkuji a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.10.2017 kiki

s obchodem jsem spokojena doporučuji všem

Krásné odpoledne Kiki, děkuji za celý náš tým ;-) Jsme rádi, že nás DOPORUČUJETE a byla jste spokojena s našimi službami. Doufám, že stejné nadšení zavládne nad Vámi vybranými produkty ;-) Samozřejmě platí, že jsme tu pro Vás kdykoliv, ať už mail, telefon či chat, rádi Vám pomůžeme s jakýmkoliv problémem. Ještě jednou Vám děkuji za celý tým, vážíme si Vaší objednávky a doufám, brzy opět naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

22.10.2017 Eva H.

rychlé jednání a dodání

Dobré ráno Evo, tolik chvály po ránu, moc děkujeme. Vážíme si vašeho hodnocení a věřím, že takto nastavenou laťku udržíme i při dalších objednávkách, které zabalíme a vyřídíme stejně rychle a dobře, jako teď... Ostatně, 99% zboží je SKLADEM a proto můžeme ihned expedovat. Naši skladníci každou zvlášť zabalí poctivě a pečlivě, aby vše dorazilo v pořádku až k Vám. Ještě jednou děkuji za celý náš tým a přeji Vám pohodový vstup do pracovního týdne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

22.10.2017

cenově výhodné a pohodlně dostupné

Dobré ráno, jsem rád, že mohu dnes celému týmu na úvod pracovního týdne předat vaše KLADNÉ hodnocení, kdy celých 5* je pro nás odměnou za naši práci. Ceny pravidelně upravujeme, kontrolujeme dle trhu a snažíme se být cenově dostupní všem, kdo chtějí posílit tělo či ducha. Co se dopravy týče, využíváme široké spektrum možností, přičem za sebe vždy doporučuji Českou poštu, kdy je POŠTOVNÉ pouze 59,- při platbě předem... Děkuji za celý tým za vaši objednávku, přeji Vám mnoho zdraví a budu se opět těšit naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

20.10.2017

Velice rychlé dodání, dobrá komunikace, vše OK. Spolehlivý obchod, doporučuji.

Krásný den Vám přeji, předně děkuji za vaše hodnocení, kdy plných 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme dobře. Jsme rádi, že zboží dorazilo v co nejkratším termínu, protože RYCHLOST DOPRAVY je jedním z našich bodů, na kterém pracujeme každým dnem. Máme 99% zboží SKLADEM a tudíž si rychlost můžeme dovolit. Ohledně komunikace se zákazníkem, i zde realizujeme postupně změny k lepšímu tak, aby bylo spojení s naším obchodem přirozené a dostalo se Vám relevantní odpovědi v co nejkratším termínu. Záleží nám na našich zákaznících a proto vaše hodnocení předám zítra ráno celému týmu. Věřte mi, že budou nadšení tak jako já. Přeji Vám pohodový závěr víkendu, pevné zdraví a silnou imunitu do nadcházejícího období. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

19.10.2017

Kvalitní proaktivní komunikace

Krásné odpoledne přeji, předně bych Vám chtěl poděkovat za krásnou recenzi, kdy 5* je pro nás znamením, že svou práci odvádíme dobře :-) Neusneme na vavřínech a budeme se snažit i nadále poskytovat KVALITNÍ servis a RYCHLOST dodání uzpůsobit dnešní době ;-) Co se týče KOMUNIKACE, to je jeden z pilířů, na kterých stavíme náš obchod. Proto nás můžete kontaktovat nejen mailem, telefonicky ale nově i chatem, kde se snažíme radit a pomáhat od rána do večera :-) Děkuji ještě jednou, vaši recenzi předám celému týmu a Vám přeji pevné zdraví a pohodu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.10.2017 Věrka

Byli pohotový a ochotný.

Krásný den Věrko, děkujeme za Vaše hodnocení, celých 5* je pro nás odměnou za naši práci. Naším cílem je být pohotový a ochotný e-shop, vždyť, děláme to pro naše zákazníky. Pevně věřím, že budete spokojena i s produkty, které jste u nás zakoupila. Za celý tým společnosti AlfaFit Vám přeji příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce

17.10.2017 jana.m.

Velice rychlá a příjemná reakce

To, co není skladem, nejde vložit do objednávky

Krásný den Jano, děkujeme za kladné hodnocení, Vaše 4* jsou pro nás impulzem do další práce. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí, s jakou vyřizujeme dotazy našich zákazníků a současně s rychlostí dodání zboží k Vám. Ostatně, 99% produktů máme skladem a můžeme expedovat ještě týž den. U produktů, které nejsou dostupné automaticky vypínáme možnost nákupu. Tento postup je standardní, abychom zákazníka neklamali a předešli jsme tak úpravám objednávek. Samozřejmě i u takto nedostupného produktu se neváhejte obrátit na naše obchodní oddělení na e-mail info@alfafit.cz, kde se Vás ujme kompetentní osoba a zodpoví veškeré dotazy ohledně data naskladnění či očekávaného dodání produktu k nám od výrobce. Jakmile je výrobek opět k dispozici, lze produkt STANDARDNĚ vložit do košíku přes tlačítko KOUPIT. To je zárukou, že zboží je skladem a těší se k Vám :-) Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši objednávku a přeji pevné zdraví. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.10.2017

bezproblémový nákup

Vážený zákazníku, balíme pilně nové a nové objednávky, nicméně je pro nás velkou výzvou právě vaše ocenění - plných 5* je pro nás impulzem, že děláme svou práci dobře... Chci Vám za celý tým poděkovat, jsme rádi že nákup proběhl k vaší spokojenosti a Vámi vybrané produkty budou sloužit svému účelu. Přeji Vám příjemný den a zdravím za celý tým AlfaFitu. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

16.10.2017 Lenka

Objednávka byla vyřízena rychle, nenastaly žádné problémy s doručením, spokojenost.

Dobré ráno Lenko, děkuji za milá slova, za celý tým Vám děkuji, že jste ocenila naše služby plným počtem hvězdiček :-) Velmi si toho vážíme a věřím, že až předám vaše slova týmu, budou za ně velmi vděční. Objednávky můžeme vyřídit rychle, jelikož 99% zboží máme SKLADEM a při doručení se obracíme pouze na ověřené služby za velmi příznivé ceny. Přeji Vám, ať vámi vybrané produkty slouží svému účelu a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017 smith.pb

rychlost a přístup k zákazníkovi

žádná

Krásný den smith.pb, děkujeme za 5*, které jste udělil za naše služby. Jsme rádi, že jste ocenil zejména RYCHLOST dodání a PŘÍSTUP k zákazníkům. To jsou 2 body, na kterých každý den pracujeme, aby byly na co NEJLEPŠÍ úrovni. Vážíme si každého našeho zákazníka a děkujeme Vám ještě jednou za vaši objednávku. Přeji Vám příjemný závěr víkendu a těším se opět brzy naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017

příznivá cena rychlost osobní odběr dobrá komunikace

doporučuji

Krásný den, nevím na která slova reagovat dříve, tolik chvály :-) Předně však, děkuji za celý náš tým, že si vážíte PŘÍZNIVÉ CENY, rychlosti dodání a DOBRÉ KOMUNIKACE. Právě to jsou všechno body, na kterých každý den pilně pracujeme. Chceme Vám nabídnout příjemné ceny, naší snahou je ještě ten samý den balík zabalit a rozhodně komunikace je naše parketa. Ať už mailem, na sociálních sítích nebo na našem chatu, děláme to právě pro Vás, zákazníky kteří si cení Vámi zmíněných kladů. Děkuji a věřte mi, hned zítra celému týmu předám vaši pochvalu. Budou nadšení a s radostí se pustí do práce. Práce která má smysl. Vždyť přece, zdraví a pohyb je základ ;-) Ještě jednou přijměte poděkování za Vaši recenzi, věřím že i s Vámi vybranými produkty budete spokojen a přeji Vám příjemný závěr víkendu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017

rychlá komunikace a reakce obchodu

Krásné nedělní odpoledne přeji, děkujeme za vaši kladnou reakci na naše služby. Velmi si vážíme vašeho hodnocení a děkuji Vám za celý náš tým. Hned zítra předám vaše slova celému osazenstvu naší firmy. Budou stejně nadšení, jako já. Máme několik způsobů, jak se s námi spojit. Ať už mailem na info@alfafit.cz, telefonicky nebo nově i pomocí chatu, kde se snažíme být co nejdéle a to včetně víkendů (když to jde). Pilně pracujeme na zlepšení našich služeb a Vaše slova jsou pro nás motorem. Děkuji Vám za vaši objednávku, věřím že s produkty budete spokojen a přeji Vám příjemný a ničím nerušený závěr víkendu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.10.2017

Rychlé dodání, příjemná komunikace

Nic

Dobrý den, předně, děkujeme za Vaši objednávku v našem e-shopu. Za sebe i náš tým Vám chci vyjádřit poděkování, 90% je pro nás závazkem, abychom při Vaší příští objednávce naplnili očekávání na 100 ;-) Co se týče rychlosti dodání, děláme co můžeme :-) Máme 99% zboží skladem, tudíž si můžeme dovolit ihned po objednávce zboží expedovat k Vám, našim zákazníkům. Ohledně možností kontaktu s námi nabízíme jak náš mail info@alfafit.cz, tak telefonní linku a nově chat, kde jsme online od 8 do 17 hodin a poté dle našich možností ;-) Ještě jednou děkuji a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.10.2017 hanasek

Nabídka přehledná, mnoho možností placení i dodávky, rychlé dodání.

Krásné odpoledne, něco mi říkalo, abych se zastavil na Heureku a ono, krásná recenze a plných 5* :-) To je radost číst Vaše slova. Naše stránky doznaly vylepšení a stále na nich pracujeme tak, aby byly co nejpřívětivější. Jsme rádi, že Vám vyhovuje možnost výběru rozličných plateb i způsobu dodání. Jsme rádi, že i rychlost jste ocenil a věřte nám, snažíme se vždy dodat objednané zboží v co nejkratším termínu. Hned v pondělí předám vaše slova našim skladníkům, kterým patří velký dík. S láskou zabalí každý balík a věřte mi, pochvala je vždy potěší :-) Přeji Vám krásný den, pevné zdraví a naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz :-) Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.10.2017 Pavoti

Rychle, bez problémů. Spokojený.

Krásný den Pavoti, jsme rádi, že jste nás ohodnotil pnými 5 hvězdami :-) Věřte mi, že každé kladné hodnocení předávám v nejkratším možném čase a i Vaši pochvalu budu směřovat na své kolegy. Našim cílem jsou nejen příjemné CENY, ale také co nejkratší doba DODÁNÍ k našim zákazníkům a osobně mě těší, že i u Vaší objednávky se tak stalo :-) Doufám, že se opět setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz a přesvědčíme Vás, že každá další objednávka bude vyřízena bez otálení a k vaší SPOKOJENOSTI. Děkuji za celý tým naší společnosti, přeji Vám i vaší rodině pohodový víkend a stejně tak i pevné ZDRAVÍ. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.10.2017 Biker

Rozumná cena, rychlost dodání.

Krásný podvečer, děkujeme Vám za milé hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen jak s cenou Vámi vybraných produktů, tak s rychlostí. Předám Vaši pochvalu našim skladníkům, kteří vždy odvedou skvělou práci a jsem rád, že jste ji ocenil i Vy. Přeji Vám příjemný víkend a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.10.2017 Josef Rabina

Jsme s manželkou spokojeni výběrem i rychlostí dodání.

Je potřeba zaměstnancům přidat na měsíčním platě v roce 2018. Pošlete mně zpět na přiložený email, jak to z navýšením mzdy pro rok 2018 provedete, případně v jaké výši? To jsem na vás zvědav co mně reálně odpovíte. Prosím ať zodpovědná osoba v odpovědi uvede svoje jméno funkci a telefonní kontakt. Už není více co dodat. Josef Rabina, tohoto času už zasloužilý pensista , spojení přes mobil 607907552.

Dobrý den, děkujeme Vám za vaše hodnocení, 5* je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře a hned v pondělí předám celému týmu Vaše slova... Co se týče Vašeho dotazu, prosím obraťte se na náš mail info@alfafit.cz kde se Vás ujme zodpovědná osoba. Není vhodné tuto problematiku řešit prostřednictvím Heureky. Přeji Vám i vaší ženě mnoho zdraví, ať Vámi vybrané produkty slouží svému účelu a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.10.2017 Andrea

Velký výběr, dobré ceny, krátká dodací lhůta, dobrá komunikace. Nemám, co bych vytkla.

Dobrý den Andreo, velmi si ceníme Vaší zpětné vazby na náš servis. Snažíme se neustále zkvalitňovat naši nabídku a jsme rádi, že šíře našeho sortimentu Vám vyhovuje. Ostatně, 99% zboží máme skladem a proto je pro nás radostí dodat zboží k našim zákazníkům v co nejkratším možném termínu. Jsme k zastižení na našem mailu info@alfafit.cz, dále pak na naší zákaznické lince a nově jsme ONLINE na našem CHATU, kde Vám poradíme profesionálně a kvalitně. Děkujeme ještě jednou za Vaši objednávku, běžím předat Vaše kladné hodnocení celému týmu a Vám přeji jménem společnosti AlfaFit pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

05.10.2017 Janča

rychlovka,bez problemu,doporucuju

Krásný den Jančo, jsme rádi, že Vám vaše objednávka dorazila rychle a vše proběhlo bez problémů. Jsme rádi, že náš obchod doporučujete a ihned tuto radostnou zprávu předám celému týmu. Ještě jednou Vám děkuji za Vaši objednáku jménem celého týmu a přeji příjemný večer. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

05.10.2017 Zlobidylko21

Rychlé dodání zboží. Solidní ceny. Pestrá nabídka zboží.

Solidní e-shop, nabízí pestrý sortiment zboží za dobré ceny. Rychlé dodací lhůty. Tohle byl můj první nákup na AlfaFITU, ale určitě ne poslední !

Dobrý podvečer, naším cílem je dostat objednávku k zákazníkům tak rychle, jak je to jen možné. Více než 99% sortimentu máme SKLADEM a proto jej naši skladníci s láskou zabalí a ihned expedují. Naše CENY se snažíme držet co nejníže to jde ;-) A jsme rádi, že oceňujete i pestrost nabídky. Neustále sortiment rozšiřujeme i na základě podnětů od Vás. Proto sledujte sekci NOVINKY na našem e-shopu. Jsme rádi, že Váš první nákup proběhl bez problémů a věříme, že i další budou stejně tak radostné :-) Děkuji Vám za celý náš tým a přeji hezký závěr dne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017 Monika

dobrá cena,rychlost a dobrá komunikace

doporučuji

Krásný podvečer Moniko, upřímně, udělala jste nám nesmírnou radost. Vašich 5* je pro nás odměnou za naši práci. Velmi si vážíme každého hodnocení a myslím, že mohu poděkovat svým jménem za celý náš tým. Hodnocení našich spokojených zákazníků je důkazem toho, že svou práci děláme opravdu dobře a dokážeme naplnit očekávání NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ. Jsme rádi, že si ceníte našich krásných CEN. Věříme, že i v budoucnosti využijete naší nabídky, kterou neustále aktualizujeme. Co se expedice zboží týče, máme 99% produktů SKLADEM, tudíž v den přijetí objednávky na ní začínáme pracovat a ideálně ještě ten den je s láskou zabalena naším týmem skladníků. V rámci komunikace jsme pak odvedli velký kus práce a jsme rádi, že je to vidět. Můžete využít telefonní linku, mail info@alfafit.cz nebo náš CHAT, kde se snažíme poradit, vyslechnou a pomoci nejen s výběrem z naší široké nabídky :-) Ještě jednou mi dovolte poděkovat Vám za hodnocení našeho e-shopu a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách. Přeji vám pevné zdraví a klid v duši. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017 Tomáš L.

výborné ceny rychlost

Dobré odpoledne Tome, při pondělku jste nám udělal obrovskou radost. Po víkendu jsme v plném nasazení ale na Vašich 5 hvězdiček musím odpovědět hned. Velmi si Vašho KLADNÉHO hodnocení vážíme a věřím, že udělá radost celému týmu. Naše ceny se snažíme držet na přívětivé úrovni, protože ZDRAVÍ je přece to nejcennější a občas je potřebné mu pomoci. Máme 99% zboží skladem a proto můžeme Vaše objednávky ihned expedovat! Každou jednu s láskou zabalíme a snažíme se ji dostat k Vám co nejdříve. Vždy vás o tom informujeme, ať už telefonicky nebo mailem. Já Vám jménem naší společnosti děkuji a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017 Jana P.

Nakupuju zde pravidelně řadu let a nikdy jsem neměla s produktem nebo s dodáním nějaký problém, takže doporučuju.

Dobrý den Jano, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená již řadu let a doufám, že Vás ani v budoucnu nezklameme. Máme 99% zboží skladem a proto můžeme vždy expedovat k našemu zákazníkovi, kterého si vážíme. Děkujeme za doporučení našeho obchodu a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám pevné zdraví, pohodový den a ještě jednou děkuji za celý tým společnosti AlfaFit. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017

ZBOŽÍ PODLÉHÁ TEPLOTNÍMU LIMITU- NENÍ DOBRÉ ABY JEZDILO NA AUTĚ DORUČ. SLUŽBY

Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi. Velmi si jí vážíme a doufám, že zboží Vám dorazilo v pořádku. Přeji Vám za celý tým společnosti AlfaFit pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

30.09.2017

velice rychle expedovani zbozi, vse v poradku, doporucuji obchod

Dobrý den přeji, Vašich 5 hvězdiček je pro nás obrovská pocta. Děkujeme za krásné hodnocení. Objednávku můžeme expedovat ihned, protože 99% zboží máme skladem. Poctivě zabalené zboží je základ, proto jsme rádi, že dorazilo v pořádku a bude sloužit svému účelu. Doporučení nákupu si vážíme a věříme, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den za celý náš tým... Tomáš, zákaznický poradce za AlfaFit

30.09.2017

Doporučuji Super

Dobrý den, celých 5* je pro nás povzbuzením! Odměnou za to, co děláme právě pro Vás, pro naše zákazníky. Vše začíná příchodem na naše stránky www.alfafit.cz, Vaší objednávkou a Vaše hodnocení je pro nás třešničkou na dortu. Děkuji Vám za celý náš tým, hned v pondělí předám Vaše hodnocení kolegům. Budou zcela jistě nadšení tak jako já... Věřím, že Vámi vybrané produkty naplní Vaše očekávání a pokud by byly jakékoliv dotazy, napište nám. Já Vám přeji pevné zdraví a pohodový víkend. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.09.2017 Jana Kovářová

Rychlé vyřízení objednávky. Vše v pořádku.

Dobrý den paní Kovářová, je večer, když reaguji na Vaše hodnocení a věřte mi, je nejen pro mne, ale celý náš tým oceněním naší práce. Rozeslal jsem maily na všechny strany, abych takto před víkendem potěšil kolegy jak z oddělení obchodu, tak skladníky, kteří s láskou zabalili Vaši objednávku. Já Vám za ni děkuji a doufám, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz ;-) Každopádně mi ještě dovolte popřát Vám krásný víkend. Má být krásně, tak posilte své zdraví pobytem na sluníčku. Za celý náš tým děkuji a přeji pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce společnosti AlfaFit

24.09.2017 Lenka

velký výběr, dobrá cena, rychlost

není

super

Dobrý den Lenko, takto při pondělku hned 5 hvězd, to je sen každého týmu a my si Vaší recenze velmi vážíme! Děkujeme Vám za ocenění naší práce. Náš sortiment se snažíme neustále rozšiřovat, zkvalitňovat a zejména přizpůsobit požadavkům našich zákazníků. Děláme maximum, abychom nabídli vše, po čem Vaše zdraví či sportovní výkon touží. Samozřejmě, dobrá cena je základ a děkujeme, že i tuto složku oceňujete. Každý měsíc připravujeme akční nabídku. A i rychlostí jste odhadla, na čem nám záleží. Když je vše nakloněno objednávce, expedujeme ještě ten den, případně druhý pracovní den tak, aby bylo zboží co nejdříve u Vás. Navíc, 99% zboží máme skladem, takže si to můžeme dovolit. Ještě jednou děkuji za celý tým společnosti AlfaFit, že jste byla spokojená a ocenila naši snahu. Věřím, že se opět, až přijde ta pravá chvíle, setkáme na našich stránkách. Přeji Vám příjemný den a pohodový vstup do pracovního týdne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

24.09.2017

dobrý obchod

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. 5 hvězd je pro nás informací, že svou práci děláme dobře. Vážíme si Vaší kladné recenze a doufáme, že s Vámi vybranými produkty budete více než spokojena a věříme, že se opět brzy uvidíme na stránkách našeho obchodu. Přejeme pevné zdraví v nadcházejícím období, kdy je ohrožena naše imunita a to nejen Vám, ale celé rodině. Jménem společnosti a celého týmu Vám děkuji za Vaši objednávku a přeji příjemný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

19.09.2017 Silvia

Super sortiment, bez výhrad

Krásný den Silvie, děkujeme Vám za super recenzi. Plný počet hvězdiček, o tom sní každý den celý náš tým a jsme rádi, že jsme je získali od Vás. Snažíme se, aby náš sortiment neustále rostl, bujel a vyvíjel se na základě podnětů právě od Vás. Naším cílem je mít široký sortiment, který uspokojí i ty nejnáročnější návštěvníky na našem e-shopu. Jsme rádi, že k nim patříte i Vy a Vaší objednávky si velmi vážíme a děkujeme za ní. Doufám, že se brzy opět shledáme na našich stránkách. Za celý náš tým Vám přeji příjemný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.09.2017

Rychlá dodávka

Dobrý den, jsme rádi, že si ceníte naší dodací lhůty. 99% zboží máme skladem a proto jej můžeme ihned expedovat právě Vám - našim spokojeným zákazníkům. Děkujeme Vám za pozitivní recenzi, ihned ji jdu předat kolegům do skladu, budou velmi potěšeni. Já Vám děkuji za objednávku v našem e-shopu a pevně věřím, že se opět brzy uvidíme na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.09.2017 Lookylook

Rychlá komunikace, dobrá nabídka, dobré ceny

prozatím nemám co bych zmínil

Krásný den Lookylook, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, která je pro nás velmi důležitá. Je to pro nás impuls do naší práce. Předám Vaše slova celému týmu a za něj již nyní velmi děkuji. Naším cílem je neustále rozšiřovat nabídku o novinky a současně udržet příznivé ceny právě pro Vás, naše zákazníky. Ještě jednou děkujeme za Vaši objednávku. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.09.2017 Roman Kunz

Perfektní komunikace při úpravě objednávky.

Dobrý den Romane, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si jí vážíme a věříme, že i do budoucna budete s našimi službami spokojen. Těšíme se naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

16.09.2017

Velky vyber kvalitních produktu za velmi příznivé ceny.Hlavne u výrobku LR.

Krásný den Vám přeji, děkuji předně za celý náš tým za Vaše hodnocení, pozitivní hodnocení, které je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Snažíme se naši nabídku neustále nejen zkvalitňovat, ale taktéž rozšiřovat. Ceníme si podnětů každého z Vás na novinky a snažíme se je dostat v co nejkratší době do naší nabídky. Děkujeme za Vaši objednávku, doufáme, že spokojenost bude i na Vaší straně a těšíme se opět brzy naviděnou na naší stránce www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

12.09.2017

prodávají značku Just

Krásný den přeji, velmi mě těší Vaše hodnocení, 100% je pro nás známkou, že svou práci děláme dobře. V naší nabídce naleznete širokou škálu produktů, mimo Just například Grešík, Dědek kořenář, Dr. Popov a další. Věříme, že si vybere každý. Doufám, že produkty zakoupené u nás poslouží svému účelu. Děkujeme Vám za Vaši objednávku a brzy se těšíme naviděnou na našem e-shopu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

12.09.2017 Ala

Siroky sortiment,dobra komunikacia

Krásný den Alo, Vaše recenze mne velmi potěšila a předám informaci celému týmu. Snažíme se neustále rozšiřovat sortiment o kvalitní produkty a současně zachovat příznivé ceny. Zákazníka se snažíme vždy informovat a aktuálně jsme rozšířili naše služby o chat, kde se snažíme být co nejdelší časový úsek, tudíž se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Věříme, že i příště nám zachováte důvěru a uvidíme se brzy naviděnou opět na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den a mnoho radosti s Vašimi produkty, které jste u nás zakoupila... Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

12.09.2017

Pro mne dostupné a nemusím platit poštovné

Krásný den Vám přeji :-) Vaše recenze nám dnes vykouzlila úsměv na rtech celého týmu. Je zárukou, že svou práci děláme dobře a hlavně, že ji děláme pro Vás. Doufám, že Vámi vybraný produkt splní očekávání a do budoucna se opět na nás s důvěrou obrátíte. Těšíme se brzy naviděnou v našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.09.2017 princ dvojí krve

Toto byla moje první zkušenost, doufám, že příště to bude ještě lepší...

Krásný den přeji, jsme rádi, že jste dal 100% a věříme, že příště to bude 110% minimálně :-) Předně Vám chci poděkovat za celý tým, Vaše hodnocení a ocenění naší práce je pro nás velmi důležité. Vidíme, že to co děláme, děláme dobře a má to smysl. Pokud Vás napadá jakýkoliv způsob, jak Vám nákup příště ještě více zpříjemnit, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Ať už na našich stránkách prostřednictvím chatu, na mail info@alfafit.cz nebo prostřednictvím naší telefonické linky. Děkujeme za Vaši objednávku a těšíme se naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.09.2017 Ina

Vstřícnost - paní z obchodu volala kvůli upřesňující informaci, špatně jsem zadala něco v objednávce

Vážená Ino, Vaší objednávky si velmi vážíme a Vaše recenze je oceněním naší práce. Za své kolegyně Vám děkuji, snaží se vždy maximálně pomoci, poradit nebo doporučit nejvýhodnější postup pro naše zákazníky. Věřím, že Vám vámi vybraný produkt pomůže a věřte mi, těšíme se naviděnou opět na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.09.2017 verah

Rychlé jednání, účinná komunikace.

Věro, děkujeme Vám za krásné hodnocení. Je to pro nás zpětná vazba, která dokazuje, že svou práci děláme skvěle a hlavně pro Vás - naše zákazníky! Je vidět, že se vyznáte ;-) Děkujeme za Vaši objednávku a budeme se těšit naviděnou brzy opět na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

09.09.2017

Bezproblémový, bleskový obchod. Naprostá spokojenost.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši objednávku... Doufám, že Vám pomůže k zefektivnění činností, ať už sportujete či potřebujete podpořit Váš výkon :-) V případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Děkujeme ještě jednou za Vaši objednávku a těšíme se opět naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

08.09.2017

Spravne fungujici e-shop.

Dobrý den, Vaší objednávky si velmi vážíme a zejména oceňujeme, že jste spokojena s našimi službami komplexně. Vždy se snažíme nejen o profesionální, ale zejména osobní přístup ke každému. Doufáme, že Vámi objednané produkty Vám pomohou zejména při podpoře zdraví ať Vás, či členů rodiny. Děkujeme za důvěru a těšíme se na Vaši návštěvu na našem e-shopu. Tomáš, zákaznický poradce společnosti AlfaFit

07.09.2017

Na e-shopu nakupuji pravidelně. Nikdy se mi nestalo, že by neměli mnou vybrané produkty, na on-line chatu mají kvalitní poradenství a dodací lhůty téměř okamžité. Za mne mohu jen doporučit.

Krásný den přejeme :-) Jsme rádi, že jste naší zákaznicí a vážíme si, že se k nám ráda a s důvěrou vracíte. Online chat jsme spolu s našimi stránkami vylepšili. Nyní jsme online prakticky pořád. Nicméně stále platí, že náš chat je tu zejména pro Vás - rádi poradíme s výběrem, objednávkou či dohledáme dostupnost nebo expiraci zboží. Děkujeme za Vaše doporučení, nesmírně si ho vážíme a je hnacím motorem pro náš tým. Těšíme se na Váš další nákup. Tomáš - zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.09.2017

Cena zboží

Krásný den, jsme rádi, že cena je pro Vás příjemná. Ostatně, naším cílem je nabdnout maximum našich produktů za ceny, které potěší právě Vás - naše zákazníky. Pokud ještě nejste registrován, vřele doporučuji - na vybrané výrobky poskytujeme dodatečnou slevu. Děkujeme za Váš nákup a těšíme se brzy opět nashledanou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za AlfaFit

06.09.2017 Lada

Byla jsem mile překvapena, bleskurychle dodání, výborná komunikace

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

05.09.2017 Verca

Je to tak ze si muzu vybrat a mam prehled,klidne v pohode doma,nikam nemusim pro to zbytecne jezdit:super!!!!

Muzu jen doporucit,jste skveli,jen tak dal.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

04.09.2017 Vlastaman

Bylinky a vitamíny na všechno a pro všechny

Jen maličkost v podobě hledání produktu...

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.09.2017 *

vse velmi rychle a super domluva

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.09.2017

Zboží dobře zabalené v krabičce a ještě v bublinkové fólii Možnost vrátit zboží za sníženou cenu s předtištěnou nalepovací etiketou Nízká cena

Obchod doporučuji je spolehlivý, zboží rychle doručené, kvalitně zabalené a za super cenu!

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

01.09.2017 Lenka V.

Jsem naprosto spokojena s bleskovou rychlostí, s jakou byla moje objednávka vyřízena, určitě zde nakoupím znovu.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

29.08.2017

Doporučuji, při mém prvním nákupu jsem plně spokojen.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

27.08.2017 jan

Vše OK.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

25.08.2017 Androll

Jsem velmi spokojena s komunikací obchodu.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

25.08.2017

Nejlepší cena

Žádná

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

24.08.2017 Waltter

Super jednání

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

23.08.2017

OK

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

22.08.2017 miroslav

kvalita , vstřícnost , výborná komunikace , super ceny , výborná přehlednost stránek

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

21.08.2017 Lenka

Velká spokojenost a profesní přístup výborný

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

20.08.2017

Poměrně levné zboží, rychlé doručení.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

18.08.2017 vavrochova

Rychle vyrizeni objednavky

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

17.08.2017 DZ

Rychlost a důvěryhodnost. Obchod doporučuji

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

Warum hier einkaufen

Warum in unserem Online-Shop einkaufen?

Zuverlässiger Eshop

Blitz-Verarbeitung

Über 120 € Rabatt auf den Transport

Lieferungspunkte

Von Kunden geprüft

Kde nás najdete?

Möchten Sie Nachrichten per E-Mail senden?
Loga

Alfafit

Copyright (c) 2009 - 2017 AlfaFit s. r. o.
All Rights Reserved. www.alfafit.cz ,

Kontakt

tel./fax: +420 220 570 220
 e-mail: info@alfafit.cz

Copyright © www.alfafit.de by Shop5.cz

© www.alfafit.de

!_pri poskytovani sluzeb nam pomahaji soubory cookie. pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s nasim pouzivanim souboru cookie._!   !_dalsi informace_!